İveco’dan rekor mesafe

İveco’dan rekor mesafe

İveco 3 yıl boyunca her gün yaptığı yolculuklarla rekor bir mesafeye ulaştı. Toplam bin kilometreye ulaşan İveco araçları dayanıklılığını ve güçlülüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

Geçtiğimiz 3 yıl boyunca her gün Iveco Daily Güney Afrika’dan Namibya’ya uzanan bin kilometrelik bir yolculuk yaptı. Bu yolculuk 3 yılın sonunda bin kilometreyi geçti. Bu rekor mesafe Iveco’nun hafif araçlarının güvenilirliğini ve sağlamlığını kanıtladı.

Daily, bu şekilde güçlü ve güvenilir bir araç olduğunu kanıtlıyor, fakat tüm bunların ötesinde aracın yedi haneli sayacı onun dayanıklılığının en büyük göstergesi. Aracın çelik destekli şasisi, yapısal sertlik sağlarken özellikle Afrika gibi zor yerlerde yıpranma ve aşınmaya karşı koruma sağlıyor.

1978’den beri Iveco Daily, kanıtlanmış başarısıyla Avrupa ve dünyada hafif araç sınıfında bir kriter olmayı sürdürüyor. İlk versiyonundan itibaren yeni rekorlar kırıp pazarda daima bir adım önde olmayı başaran araç, ticarî araçlarda yenilikçilik için bir referans noktası.

CNH Endüstriel şirketinin bir parçası olan Iveco, hafif, orta ve ağır ticarî araçları, off-road kamyonları, şehiriçi ve şehirlerarası otobüs ve de itfaiye ya da off-road görevler gibi özel durumlar için savunma ve sivil koruma araçlarını tasarlıyor, üretiyor ve pazarlıyor.

İveco’nun Güney Afrika’da yaklaşık 30 araca sahip toplam 13 müşterisi bir milyon kilometreyi geçtiklerini bildirdi. Bu sayı Dünya’nın etrafında 25 kez dolanma ile eşdeğer.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.