Iveco’dan Teknotaş’a 2 adet Stralis Hi Way

Iveco’dan Teknotaş’a 2 adet Stralis Hi Way

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv Teknotaş’a 2 adet, yeni Stralis Hi Way 6x4 çekici teslim etti.

Bölgenin en iyi lojistik firmalarından olan Teknotaş firması yeni alımlarında tercihini 2013 yılının kamyonu seçilen Iveco Hi-Way’den yana yaptı. Mersin’de uzun yıllardır lojistik alanında faaliyet gösteren Teknotaş firması araç parkın 2 adet 500 beygir gücünde, intarderli, buzdolaplı, klimalı yeni mega kabinli HI-WAY 6X4(Çiftçeker) yeni çekici alımı ile güçlendirdi.

Iveco Bayiisi Kılıçlar Otomotiv’in tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Teknotaş Firma Ortaklarından Metin Coşkun ve Tarkan Tunç’ın yanı sıra Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür yardımcısı Kenan Kılıç ve ağır vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı. Teslimat töreninde konuşan Firma Yetkilisi Metin Çoşkun Iveco’yu seçmelerinin nedenini şu sözlerle dile getirdi; “alım kararımızda yeni kabinli Iveco çekicilerin muhteşem konfora ve görüntüye sahip olmaları, donanımları, kaliteleri ve yakıtı etkili oldu.

Uluslararası nakliye işinde Iveco son noktayı koymuştur.” Teslimat töreni Teknotaş yetkililerinden Metin Çoşkun ile Tarkan Tunç’un yanı sıra Kılıçlar Otomotiv genel müdür yardımcısı Kenan Kılıç, ağır vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın’ın da katılımı ile gerçekleşirken, törenin ardından Kenan Kılıç tarafından Teknotaş firması yetkililerine günün hatırası olarak bir plaket verildi.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.