İzmirli Tekstil’in tercihi DAF ve Tırsan

İzmirli Tekstil’in tercihi DAF ve Tırsan

İzmirli Tekstil firmasına 12 adet DAF XF105.460 çekici ve 12 adet Tırsan Hafif Perdeli-Tenteli Semi-Treyler teslim edildi.

DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve İzmirli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Desticioğlu’nun katılımı ile yapıldı. İzmirli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Desticioğlu teslimat töreninde yaptığı açıklamada TIRSAN ürünlerini kalitesine duydukları güven ve satış sonrası hizmetlerde aldıkları hizmet kalitesi nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. DAF ve TIRSAN araçlarının ikinci elde de yüksek değeri ile satarken de memnun ettiğini vurgulayan Desticioğlu, TIRSAN’ın sattığı araçları hem alırken hem satarken kazandıran yatırım araçları olarak gördüklerini sözlerine ekledi. 1999 yılında kurulan İzmirli Tekstil Uluslararası Taşımacılık şirketi Azerbaycan ve Türk Cumhuriyetleri ülkelerine taşımacılık konusunda tecrübe sahibi olduğu ifade edildi.


“Tırsan Hafif Perdeli-Tenteli Semi-Treyler hafifliği ile göze çarpıyor”
Tenteli Perdeli araç sektörüne farklılık getiren TIRSAN Hafif Tenteli-Perdeli Semi-Treyler ürünleri, sektörde yeni bir trend oluşturmaya devam ettiği belirtildi. Kalite ve sağlamlığı kullanıcıları tarafından test edilmiş ve onaylanmış olan Hafif Tenteli Perdeli semi-treyler ürünü, delikli şasi özelliği ve alüminyum komponentleri sayesinde rakiplerine göre hafifliği ile göze çarptığı dile getirildi. “DAF XF105.460 yüksek 2. El değeri”
DAF işletmecisine; düşük işletme maliyeti ve kilometre başına en yüksek geliri sağlayan ve sürücüsüne; en yüksek konfor özelliklerini sunan XF105 araçları, sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile de rakipsiz olduğu ifade edildi. Kullanım süresince kazandırdığı gibi, yüksek ikinci el değeri sayesinde satıldığı zaman da yatırımcısına kazandırdığı ifade edildi. www.tasimacilar.com 26.03.2012/11:51