İZULAŞ 80 adet Doruk otobüsü filosuna dahil etti

İZULAŞ 80 adet Doruk otobüsü filosuna dahil etti

IZULAŞ’a 100 Kent, 30 Doruk marka otobüs teslim eden Otokar, son olarak Kasım ayında açılan 80 alçak tabanlı orta boy otobüs alımı ihalesini de kazanarak, İZULAŞ filosundaki Doruk sayısını 110’a çıkardı.

İzmir Ulaşım Hizmetleri ve Makine Sanayi AŞ’ın (İZULAŞ) Kasım ayında açtığı 80 adet alçak tabanlı orta boy otobüs alımı ihalesini Otokar kazandı. 18.4 milyon TL’lik 80 adet Doruk otobüs alımını kapsayan sözleşme 20 Aralık tarihinde imzalandı.

18.4 milyon TL’lik 80 Doruk otobüs alımını kapsayan sözleşme 20 Aralık tarihinde Otokar ve IZULAŞ arasında imzalandı. İzmir’den geçtiğimiz yıllarda 30 Doruk siparişi alan Otokar, son sözleşmenin de imzalanmasıyla İzmir’e toplamda 110 Doruk teslim etmiş olacak. Otokar 80 Doruk’u Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında 20'şer adet olarak teslim edecek.

Otokar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars, “İzmir’in bu yeni otobüs ihalesinde İZULAŞ’ın tekrar Otokar’ı tercih etmesi bizi çok mutlu etti. 2009 yılında teslim ettiğimiz 10 orta boy DORUK otobüslerimiz ile İZULAŞ ile tanışmıştık. Araçlarımızın başarılı bulunmaları nedeniyle geçtiğimiz yıl 20 Doruk otobüsümüzü daha İZULAŞ’a teslim etmiştik. Bugün de 80 adet daha Otokar otobüs için sözleşmeyi imzalıyoruz. Yeni otobüslerimizin İzmir’e ve IZULAŞ’a hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.