Jakob Becker Grup filosuna Allison şanzımanlı kamyonları dahil etti

Jakob Becker Grup filosuna Allison şanzımanlı kamyonları dahil etti

Allison tam otomatik şanzıman donanımlı ilk Mercedes-Benz Antos arkadan yüklemeli atık kamyonları, Jakob Becker Grup’a teslim edilecek.

Mercedes Benz Antos’un Allison 3200 tam otomatik şanzıman ile sunulmasıyla birlikte Daimler AG, atık filolarının üstün araç performansı, güvenilirlik ve zorlu sürüş şartlarında kolay kullanım gibi ihtiyaçlarına cevap veriyor. İlk üç araçta, Mercedes Benz Antos 2535L 6x2 üç akslı düz yataklı şasi, yönlendirilebilir arka aks ve Faun Powerpress üstyapısı bulunuyor. 26 ton ağırlığındaki araçlar, 7.7 litrelik, 260 kW OM 936 motor ve Allison 3000 Serisi™ tam otomatik şanzıman ile donatıldı.   

Jakob Becker, 1990 yılının sonundan bu yana Allison tam otomatik şanzımanlı atık toplama araçlarını kullanıyor. Üstün araç kullanımı, azalan bakım ihtiyacı ve sürüş rahatlığı bu tercihlerinin en önemli sebepleri arasında yer alıyor. Jakob Becker Genel Müdürü Thomas Becker konu ile ilgili olarak: “Hangi uygulama olursa olsun uzun yıllardır Allison tam otomatik şanzımanlarla olumlu deneyimler yaşıyoruz. Yeni Mercedes-Benz Antos arkadan yüklemeli atık kamyonları ile de yüksek performans sağlayabilmeyi bekliyoruz,” diyor.

Allison tam otomatik şanzımanlar, aktarma organlarındaki aşınmanın azalmasına, bakım maliyetlerinin düşürülmesine ve aracın en iyi şekilde ivmelenmesine yardımcı olan patentli tork konvertörüne sahip. Bu özellik, dar alanlarda ve oldukça düşük hızlardaki sürüş sırasında atık konteynerlerinin en doğru şekilde hizalandırılması için hassas araç kontrolü de sağlıyor.

Bunun dışında Allison tam otomatik şanzımanlar, artan ortalama hız, verimlilik ve sürücü konforu için kesintisiz güç geçişleri sağlıyor. Mercedes Benz Antos kamyonlarında görev döngüsü ve yol şartlarına bağlı olarak vitesi otomatik olarak seçen Allison’un en son yakıt tasarrufu teknolojisi FuelSense® paketi de bulunuyor. Becker açıklamasında: “Kentsel atık yönetimi şirketi olarak aracın görev döngüsüne göre ayarlanan özel vites planlaması, günlük iş yükünü azaltarak gerçek bir avantaj sağlıyor,” dedi.       

allison-1-002.jpg

 

thomas-becker-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.