Jan Devrim : 'Türkiye ADR ile yeni bir döneme giriyor'

Jan Devrim : 'Türkiye ADR ile yeni bir döneme giriyor'

Alışan, “Tehlikeli Madde Taşımacılığı” için yeni bir dönem başlatacak olan ADR uygulamaları konusunda düzenlenen kamu ve özel sektörün buluştuğu Treyler Zirvesi’ne destek verdi.

01 Ocak 2014 tarihi itibariyle yürürlüğe girecek olan ADR Mevzuatı konusunda Treyler Sanayicileri Derneği’nin ( TREDER ) ev sahipliğinde düzenlenen Treyler Zirvesi’nde Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), sektör yetkilileri ve uzmanlar buluştu.

UND İcra Kurulu Başkanı Sn. Fatih Şener moderatörlüğünde gerçekleşen ADR Mevzuatı’nın Türkiye’ye Katkıları panelinde; Alışan Lojistik de Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim ADR Standartlarının Sürdürülebilir Ekonomi ve Yeşil Lojistiğe Katkıları sunumunu katılımcılar ile paylaştı.

01 Ocak 2014 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan ADR ile Türkiye’nin yeni bir dönem başlayacağını dile getiren Devrim, “İnsan sağlığına ve çevreye etkisi bakımından değerlendirildiğinde ADR Mevzuatı ülke genelinde çok önemli bir mesele olarak ele alınmalıdır. Biz Alışan Lojistik olarak tehlikeli maddelerin taşınmasında çevreye verilen zararı minimuma indirmek için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Yürürlüğe girecek ADR Yönetmeliği ile ülkemiz için, geleceğimiz için daha az tehlikeli, daha iyi bir ortam sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.