KalDer 25. Yılını Kutladı

KalDer 25. Yılını Kutladı

KalDer Kalite Kongresi, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin katılımıyla 17 - 18 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. UND "Mükemmellik Elçileri" Plaketine layık görüldü.

 Kongre açılış ve ana oturumuna TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran, Symes, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve EFQM Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Wendt katıldı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ise etkinlikte Video mesajıyla yer aldı.

    Yatırımcı ve Tüketicilere kalite bilincini aşılamak, hayatın her alanında daha kaliteli yaşam için üretimi teşvik etmek için yola çıkan KalDer Kongrenin bu yıl ki temasını “mükemmelliği sürdürmek’ olarak belirledi. Kongrede 90’ı aşkın konuşmacı yer aldı ve pek çok marka temsilcisi 2 gün boyunca ‘kalite’ yolculuğundaki deneyimlerini paylaştı.

 25. yılını kutlayan KalDer bu yıl bir ilke imza atarak uzun yıllar emek veren Mükemmellik Elçileri’ni de plâket ile ödüllendirdi. Mükemmellik Elçileri Onur Töreni’nde “TÜSİAD, Sabancı Holding, Koç Holding, Borusan Holding, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBBB), Eczacıbaşı Holding, İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. ,Siemens A.Ş., Coca Cola İçecek, İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) gibi bazı kurumlar ödüllerini alırken KalDer geçmiş dönem yönetim kurulu başkanlığını yapmış olan UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da onur ödülü ile şereflendirildi.

   2004 yılında Sivil Toplum Kuruluşu olarak ilk kez büyük ödül almaya hak kazanan UND, KalDer’in 25. Yılında “Mükemmellik Elçileri” plaketine layık görüldü. Plaketi UND adına İcra Kurulu Başkanı Sayın Fatih Şener, Tim Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'nin elinden aldı. 

t88a3473.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.