Kamil Koç 13 ile sefer başlattı 1.200 kişiye istihdam sağladı

Kamil Koç 13 ile sefer başlattı 1.200 kişiye istihdam sağladı

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., Mayıs ve Haziran aylarında hat açılışlarına hız verdi. Yeni hat açılışlarıyla birlikte Kamil Koç 1.200 kişilik ek istihdam yaratmış oldu.

Kamil Koç, yeni hat açılışlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Mayıs’ta Nevşehir ve Aksaray hat açılışlarını yapan Kamil Koç, Haziran’da da Adana, Kayseri, Sivas, Amasya, Tokat, Kırşehir, Yozgat, Antakya, İskenderun, Osmaniye, Mersin ve Niğde’nin açılışlarını gerçekleştirdi. Yeni hat açılışı yaptığı illerden başta İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Antalya olmak üzere birçok ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü Kamil Koç yeni açılışı yapılan illerle birlikte istihdama da önemli oranda katkı yaptı. Toplam 13 yeni ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç, 1.200 kişilik yeni istihdam yaratmış oldu. “İç Anadolu ve Çukurova’da hızlı bir şekilde büyüyoruz”
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kamil Koç’un 2013 yılının Haziran ayından bu yana önemli oranda büyüdüğünü ve bu büyümenin hız kesmeden devam edeceğini belirterek, şunları söyledi; “Kamil Koç olarak geçtiğimiz yıl Orta ve Doğu Karadeniz’den aldığımız taleplerle bu bölgelerde yeni hatlar açarak hizmet vermeye başladık ve çok güzel geri dönüşler aldık. Bu yılki hedefimiz ise geçtiğimiz yıla göre daha büyük. Özellikle İç Anadolu ve Çukurova bölgelerinde hizmet ağımızı genişletmeye başladık. Açılan yeni noktalarla birlikte istihdama önemli oranda katkılar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Karayolu yolcu taşımacılığı sektörüne sağladığımız katkının yanında, Türkiye’nin istihdamına da katkı sağlayan bir firma olduğumuzu düşünüyorum. 2013 yılında yaklaşık 4 bin 600 çalışanımızla, 14 milyon yolcumuza hizmet verdik. 2014 hedefimiz ise çok daha büyük. Bu yıl yaratacağımız yaklaşık 1.200 kişilik istihdamla, yeni açılan noktalarda yolcularımızın hizmetinde olacağız. Yıl sonunda yeni açılan hatların da vereceği güçle 17.4 milyonluk bir yolcu hedefine ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için 1,5 ay gibi kısa bir sürede 13 ilde yeni sefer planlaması yaptık ve hayata geçirdik. Kamil Koç olarak yeni açılan noktalarla birlikte 2014 hedeflerine daha da yaklaşmış olduk.” www.tasimacilar.com 26.06.2014 Saat:16.17