Kâmil Koç, Dünün Deneyimi ile Bugünün Teknolojisini Anlatacak

Kâmil Koç, Dünün Deneyimi ile Bugünün Teknolojisini Anlatacak

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 13’te 87 yıllık deneyimi ile filo yönetiminin bugününü ve geleceğini değerlendirecek.

Şehirlerarası taşımacılığın öncü ismi Kamil Koç, otobüs üreticilerinin ve tedarikçilerinin katılacağı Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de gerçekleştirilecek olan Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 13 adlı etkinlikte yerini alacak. Kâmil Koç yanı sıra Iveco, Ford, Arçelik, BP vb. birçok markanın yer alacağı konferansta, Ticari Araçların Geleceği, Filo Yönetimi ve Operasyon Etkinliği, Taşımacılık Operasyonu Yönetimi gibi oturumlarla karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün bugünü ve geleceğin teknolojileri konuşulacak.

Kamil Koç, 87 yıllık deneyimi ile konferansta sunum yapacak

87 yıllık deneyim ve geçmişi ile sektörde yeniliklerin öncüsü Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Etkin Filo Yönetiminde Teknolojinin Rolü ve OEM’den Beklentiler konulu bir sunum gerçekleştirecek. Kâmil Koç bu sunumuyla, konferansa katılan dinleyicileri gelişen teknolojiler sayesinde filoların uzaktan yönetimi konusunda bilgilendirecek. Aynı zamanda, Kâmil Koç’un uzun yıllardır otobüslerinde var olan teknolojilerden, otobüs yönetiminde kullandığı uzaktan yönetim sistemlerinden ve gelecek yıllarda filo yönetiminde kullanılacak teknolojilerin altını çizerek, bu alandaki tecrübelerini ve öngörülerini katılımcılarla paylaşacak.

‘Her gün yenilenen teknolojiyi takip ediyoruz’

Konferans öncesi, yapılacak olan sunumun teması hakkında bilgi veren Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan: Kamil Koç olarak Operasyon Merkezimiz sayesinde araç filomuzu etkin ve verimli bir şekilde yönetiyoruz. Ayrıca, her gün yenilenen teknolojileri yakından takip ederek, filo yönetimimize entegre ediyoruz. Bu alanda ciddi bir bilgi birikimiz var. Bu bilgi birikimini ulaştırma sektörümüz ile paylaşmak ve gelişen teknolojiler ile sektörümüzün ilerlemesine katkı sağlıyor olmak, bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.