Kâmil Koç, En Saygın Şirket Sıralamasında 245. Sırada

Kâmil Koç, En Saygın Şirket Sıralamasında 245. Sırada

Dünyanın en saygın şirketlerinin sıralamalarından biri olan Fortune 500 listesinin Türkiye sıralaması açıklandı. Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. 463.850.248 TL’lik cirosuyla listede 53 basamak birden yükselerek 245. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan birçok araştırmada Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında gösterilen Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. yüksek büyüme hızıyla ilk 500 firma sıralamalarında hızla üst sırlara tırmanmaya devam ediyor. Kâmil Koç Otobüsleri Fortune Dergisi ve Dun&Brandstreet (D&B) Türkiye temsilcisi Finar tarafından yapılan araştırmada bir önceki yıla göre 53 sıra birden yükselerek Türkiye’nin en büyük 245. Şirketi olarak gösterildi. Net satışlarını %40,6 oranında artıran Kâmil Koç, böylece Seyahat ve Taşımacılık Hizmetleri sektöründe en yüksek büyüme oranını yakalamış oldu.

Kamil Koç, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Kara, deniz ve havayolu yolcu taşımacılığının yanı sıra turizm sektöründen birçok firmanın sıralandığı Seyahat ve Taşımacılık Hizmetleri sektör sıralamasında Türkiye’nin en büyük 10’uncu şirketi olarak gösterilen Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. bir önceki yıla göre bir basamak yukarı çıkmış oldu. Son yıllarda öz kaynaklarında ciddi miktarda artış sağlayan Kâmil Koç, 2011 yılında 1.846.210 TL olan öz kaynaklarını 2012 yılında 12.520.307 TL’ye çıkardı. İllere göre yapılan sıralamada Bursa’nın en büyük 13. şirketi olarak gösterilen Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. 1900 kişiyi bulan çalışan sayısıyla istihdama da önemli oranda katkı sağılıyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.