Kâmil Koç,  Orta ve Doğu Karadeniz Yollarında

Kâmil Koç, Orta ve Doğu Karadeniz Yollarında

Karayolu yolcu taşımacılığının öncü ve yenilikçi firması Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş, Trabzon, Samsun, Ordu ve Giresun hatlarını açarak Karadeniz yollarına çıktı.

Filosundaki araç sayısını her geçen gün artıran ve 2013 yılında 15 milyon yolcu taşımayı hedefleyen Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., yeni ulaşım noktalarını ardı ardına açmaya devam ediyor. Son olarak Trabzon, Samsun, Ordu ve Giresun hatlarını açan Kâmil Koç, Batı Karadeniz’den sonra şimdi de Orta ve Doğu Karadeniz’i kaliteli hizmete kavuşturuyor.

Erdoğan: ‘Orta ve Doğu Karadeniz’de olmaktan gurur duyuyoruz’

Kâmil Koç firması Genel Müdürü Kemal Erdoğan Karadeniz hatlarının açılışı ile ilgili olarak, “87 yıllık köklü geçmişimiz ve tecrübemizle Orta ve Doğu Karadeniz’de olmaktan gurur duyuyoruz. Kâmil Koç Otobüs A.Ş. için Karadeniz’de olmak son derece önemli ve heyecan verici. Karadenizlilere daha iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışacağız ve Kâmil Koç’un hizmet kalitesini tüm Karadenizlilerin emrine sonuna kadar sunacağız. Amacımız Trabzon, Samsun, Ordu ve Giresun halkının hak ettiği konforu ve kaliteyi onlara sunabilmek” dedi.

Son teknolojiyle donatılmış araçlar

Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden karşılıklı olarak yapılacak olan seferlerde yolcular, Kâmil Koç araçlarındaki multimedya hizmetler (internet, tv, film, oyun vb.) ile birçok teknolojik özelliklerden de yararlanıyor. Filosundaki Rahat Hat araçlarının sayısını artıran, yolcularını en rahat ve en konforlu şekilde taşımayı kendisine ilke edinen marka, tamamı kişiye özel ekranlarla donatılmış olan seferlerinde ücretsiz olarak verilen hizmetler arasında cep telefonuyla konuşabilme, şarj edebilme, diz üstü bilgisayarlarla internete bağlanabilme, azaltılmış oturma düzeniyle tekli/çiftli deri koltuklar ve özel yastıklarla daha konforlu seyahat edebilme, dijital uydu bağlantısı ile çok seçenekli televizyon izleyebilme, kişiye özel kulalıklarda hijyenik kulaklık kılıfları ile müzik kanallarını dinleme gibi hizmetler sunuluyor.

Konserli açılışlar, keyifli anlar

Karadeniz’e görkemli bir şekilde giren Kâmil Koç, Trabzon Belediye Meydanı ve Samsun’da Bulvar AVM önünde düzenlenen Grup 84 ve Göksel konserleriyle on binlerce kişiye keyifli anlar yaşattı. Konserlerin yanı sıra Macaristan’dan gelen dünyaca ünlü özel ekibin eşsiz gösterisi izleyicilerde unutulmaz bir anı bıraktı.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.