Kâmil Koç Üniversiteli Kaptanlarla Birlikteydi

Kâmil Koç Üniversiteli Kaptanlarla Birlikteydi

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksek Okulu Otobüs Kaptanlığı Bölümü’ne yönelik bir eğitim semineri gerçekleştirdi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ve Sultandağı MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kemal Karayormuk’un ev sahipliğini yaptığı seminere Kâmil Koç Otobüsleri İnsan Kaynakları Müdürü Taner Sezer, İnsan Kaynakları Uzmanı Birsen Emül ve Kurumsal İletişim Uzmanı Tahsin Işık katıldı.

Kamil Koç AKÜ’de öğrencilere sunum yaptı

Sektörün gelişimine yönelik çalışmalar yürüten Kâmil Koç, katılımcılara “Ulaşım Sektöründe Nitelikli İnsan Gücü” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunum ile karayolu yolcu taşıma sektörünün ve otobüs kaptanlarının mevcut durumu, sektördeki ihtiyaçlar ve geleceğin kaptanlarının kendilerini geliştirmek için atmaları gereken adımlar dinleyicilerle paylaşıldı.

‘Öğrencilerimiz sektörün gelişmesine katkı sağlayacak’

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Otobüs Kaptanlığı Bölümü’nün 4.yılı nedeniyle bir konuşma yapan Erdoğan, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak üzere açılan bu okulu, çok önemsediklerini aktardı. Erdoğan, okulda verilen derslerin içeriği ve öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinin sektör açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Erdoğan: bu işin eğitimini almış ve kendini geliştirmiş, genç otobüs kaptanlarımızın da sektörün gelişmesinde çok büyük katkısı olacaktır” şeklinde konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kamil Koç’a desteklerinden dolayı teşekkür edildi

Erdoğan’dan sonra konuşma yapan Sultandağı MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kemal Karayormuk ise sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli personeli yetiştirdiklerini belirterek, bölümün bu sene 4’üncü yılına başladığını hatırlattı. Karayormuk sözlerini şöyle sürdürdü: Bugüne kadar 50’den fazla öğrenciyi mezun ettik ve sektöre kazandırdık. Sektöre nitelikli personel kazandırma konusunda sektörümüzün öncü firması Kamil Koç’a desteklerinden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmesini temenni ediyoruz.” diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.