Kâmil Koç’ta yolkart üye sayısı 3 milyona ulaştı

Kâmil Koç’ta yolkart üye sayısı 3 milyona ulaştı

Kamil Koç, Yolkart ile 2013 Yılında 7 Milyon TL değerinde hediye bilet kazandırdı

Ulaştırma sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Kâmil Koç’un yolcularına birçok avantaj ve fırsat sunan üyelik kartı Yolkart sahiplerinin sayısı 3 milyonu buldu. Yolkart sahipleri indirimli bilet, online rezervasyon gibi birçok olanaktan ve Kâmil Koç’un Mavi Bagaj platformunda bulunan firmaların kampanyalarından yararlanabiliyorlar.

Yolkart ile yolculuklar daha avantajlı

Yolkart sahipleri, kazandıkları puanlar ile ücretsiz seyahat gerçekleştirebildikleri gibi Kâmil Koç’un avantajlar platformu Mavi Bagaj’daki markaların özel fırsatlarından da faydalanabiliyorlar. Kartın sunduğu avantajlardan biri de Kâmil Koç’un düzenlediği tüm kampanyalardan sadece Yolkart üyelerinin faydalanabiliyor olması.

Yolkart’ın, Kâmil Koç’un “Yol Arkadaşı” olma misyonunun bir parçası olduğunu belirten Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, “Ülkemiz yolcu taşıma sektörünün köklü kuruluşlarından biri olarak yenilikçi hizmetlerimizle yolculukların her zaman konforlu ve güvenli olmasını sağlıyoruz. Amacımız, insanların birlikte yolculuk yapmaktan mutlu olacakları bir yol arkadaşı olmak. Yolkart, bunun için hayata geçirdiğimiz yenilikçi hizmetlerimizden biri. Sunduğu avantaj ve fırsatlar, Yolkart’ın bugün 3 milyon yolcumuz tarafından kullanılmasını sağlıyor. Bize, iyi bir yol arkadaşı olduğumuzu daha güçlü hissettiren bu yoğun ilgi için yolcularımıza teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.