Kâmil Koç,’tan Koruncuk’a tam destek

Kâmil Koç,’tan Koruncuk’a tam destek

Kâmil Koç, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile ortak bir proje olan “Hayata İz Bırak” projesiyle, korunmaya muhtaç çocukların eğitimine ve geleceğine destek vermeyi amaçlıyor.

Türkiye’de karayolu taşımacılığının büyük şirketlerinden Kâmil Koç, çocukların geleceği için yola çıkıyor. Kâmil Koç, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile düzenlediği “Hayata İz Bırak” projesinde, korunmaya muhtaç çocukları geleceğe daha güvenli ulaştırmak için projeler hayata geçirecek. “Ülkemizin geleceğinin inşasında rol üstleneceğiz.”
Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan, “Yolcularımıza “Yol arkadaşı” olma vizyonu ile Türkiye’nin birçok noktasında hizmet verirken, sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeyi, böylelikle ülkemizin geleceğinin inşasında rol üstlenmeyi hedefliyoruz.” Dedi “Kamil Koç müşterileri, 1 TL bağış yapacak.”
Kamil Koç, “Hayata İz Bırak” projesiyle Vakfın Bolluca Çocukköyü’nde kalan çocukların geleceği için destek verecek. Projenin ilk etapta Kamil Koç web sitesi üzerinden Bolluca Çocukköyü’nde kalan çocuklar yararına bağış toplanacak. Kamil Koç müşterileri, kamilkoc.com.tr’den korunmaya muhtaç çocuklar için 1 TL bağışta bulunabilecek. Yolcuların yaptığı 1 TL bağış ile 1 Milyon TL’ye ulaşılacak.
Kamil Koç Müşterileri bilet alırken, Kamil Koç’un web sitesinden 1 TL bağış yapabilecek. İlk etapta web sitesi üzerinden yapılacak bağış ile yılsonunda 1 milyon TL bağış toplanması hedefleniyor. Korunmasız çocukları, koruma altına alan vakıf.
Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Koruncuk, ‘El ver hayata tutunsun!’ sloganı ile ailesi olmayan, ailesine rağmen kişisel varlığı tehdit altında, ihmal ve istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız kalmış çocukları koruma altına almayı amaçlıyor. Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek, “Kâmil Koç’a “Hayat İz Bırak” projesinin bir parçası olduğu ve verdiği bu örnek destek için teşekkür ederiz.” Dedi. www.tasimacilar.com 26.03.2014 / 11.00