Kamil Koç’un Mercedes marka otobüsleri yola çıktı

Kamil Koç’un Mercedes marka otobüsleri yola çıktı

Filosuna 10 adet Mercedes-Benz Travego katan Türkiye’nin önde gelen şehirlerarası yolcu taşımacılarından Kamil Koç, yeni araçlarını Mercedes Benz Bursa Bayii Mengerler’den teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Kamil Koç İstanbul Bölge Müdürü Metin Yücel, Bursa Bölge Müdürü Aydın Tokatlı, Mengerler Bursa Motorlu Araçlar Satış Müdürü Kadir Gökeşme, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner katıldı.


“Nice Teslimatlarda birlikte olacağız”

Teslimat töreni sonrasında konuşan Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Kamil Koç ile yapılan işbirliğinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. “Nice Teslimatlarda birlikte olacağız” diyen Batumlu, Kamil Koç’un müşteriden öte partnerleri olduğunu da sözlerine ekledi ve “ Biz büyük bir ailenin üyeleriyiz. Sezon öncesi bu yatırımlar inşallah kazasız belasız bol kazançlar getirir” dedi.


Kamil Koç’tan toplamda 65 milyonluk bir yatırım

2013 yılına dönük büyük projeleri olduğunun altını çizen Kamil Koç Bursa Bölge Müdürü Aydın Tokatlı ise, 2012 yılında 12,5 milyon yolcu taşıdıklarını söyleyerek 2013 yılı hedeflerinde bu sayıyı 15 milyona çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kamil Koç olarak yatırımlarının sürekliliğinden bahseden Tokatlı, aldıkları 10 adet Mercedes Travego’nun ardından 2013 yılında 25 milyonluk bir yatırım yapmak için kolları sıvadıklarını ifade ederek “Bu sene şirketimiz 25 bin Euro’luk bir yatırım düşünüyor. İş ortaklarımızla birlikte 65 milyonluk bir yatırım anlaşmamız var” dedi.

Kamil Koç’un seçimi her zamanki gibi yine Mercedes

Mercedes’i tercih etme nedenine de değinen Tokatlı, “Mercedes’in güvenilirliliği bizim için önemli, ikinci elde hiçbir zarar kaybımız yok denecek kadar az. Müşteri memnuniyeti ve en önemlisi Mercedes’in markası” diyerek Mercedes alımlarının devam edeceğinin sinyalini verdi.

Oya KAYA 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.