Kaplanan her 3 lastikten birinde Brisa

Kaplanan her 3 lastikten birinde Brisa

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, geleneksel Ticari Ürünler Değerlendirme Toplantısı’nda Brisa’nın inovasyon şirketine dönüşüm yolculuğunun ticari araç segmentine yönelik hizmetlerine nasıl yansıdığını paylaştı. Egemen Atış “Dijitalleşen dünya ve değişen müşteri beklentileri doğrultusunda müşterilerimize değer katma anlayışla mevcut hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz” dedi.

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, Brisa’nın ticari ürün ve hizmetlerine yönelik gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında dünya ve Türkiye’deki lastik pazarını değerlendirerek Brisa’nın ticari ürün segmentinde farklılaştığı noktalara değindi. Egemen Atış, son 5 yılda dünya lastik pazarının %13 büyüdüğünü ifade ederek, Türkiye lastik pazarının 2015 yılında %9,4 ile dünya pazarının üzerinde bir büyüme gösterdiğine dikkat çekti. Atış “ Türkiye araç parkı son 10 yılda yüzde %75,3 büyüdü. 2016 ilk yarısında ise 15,8 milyon araca ulaştı. Bu da gösteriyor ki Türkiye’de ciddi bir potansiyel var. 2020 yılında öngörülen büyüme %30. Brisa olarak bu potansiyeli gerçekleştirebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ticari ürünler tarafı büyük inşaat projeleri ve altyapı çalışmalarından olumlu yönde etkileniyor. Özellikle inşaat, karayolu, demiryolu, denizyolu taşımacılığı ve turizm sektörüne yönelik yeni projeleri göz önünde bulunduracak olursak; orta-uzun vadenin bu anlamda kritik bir dönem olduğuna inanıyoruz” dedi.

Filo müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerle farklılaşmaya odaklanıyoruz

Brisa’nın inovasyon şirketine dönüşüm yolculuğunun ticari ürünler segmentinde de ilkleri hayata geçirme fırsatı sunduğuna dikkat çeken Atış “Dijitalleşen dünya ve gelişen müşteri beklentileri doğrultusunda ‘müşterilerimize fark yaratan bir şekilde değer katmaya’ odaklandık ve mevcut hizmetlerimizi de bu yönde sürekli geliştiriyoruz. Müşterilerimizin ürünlerimizi kullanmalarıyla başlayan süreci ‘gelişim yolculuğu’ olarak tanımlıyoruz. Bu yolculukta lastik bakımından, mobil hizmetlere, araç takibinden yakıt tasarrufu danışmanlığına kadar gibi geniş bir yelpazede yenilikçi hizmetlerimizle müşterilerimizin yanlarında oluyoruz. Özellikle filo müşterilerimizi yolculuklarında destekleyerek,  proaktif olarak farklılaşan çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz” dedi.

Kaplanan her 3 lastikten birinde Brisa imzası

2016 yılının ilk yarısında ticari ürünler segmentinde müşterilerine değer sağlayan ürün ve hizmetleri ile pazara paralel bir performansla büyüyen Brisa, kaplama lastikleri segmentinde kayda değer bir artış elde etmeyi başardı. Bugün kaplanan her 3 lastikten birinde Brisa’nın imzası yer alıyor. Bandag markası ile  ticari araçlara lastik kaplama hizmeti vererek lastik atıklarının azaltılmasına katkı sağlayan Brisa,, 2015 yılında 127.000 adet  lastik kapladı. Brisa, 2016 yılının ilk yarısında ise 61.000 lastik kaplayarak müşterileri için toplam lastik ömür maliyetinde %30 tasarruf, doğa için 18.000 ton varil daha az petrol kullanımı sağlamış oldu.

Brisa,  Türkiye’de bir ilk olarak Bandag kaplama tesislerine yeni teknoloji yatırımı da gerçekleştirdi. İleri teknoloji görüntüleme yöntemiyle lastiği inceleyen bu teknoloji aynı zamanda kaplamaya uygun lastiklerin seçimindeki doğruluğu artırabilme özelliğine de sahip.

Profleet ile 2015 yılında lastik masraflarında 7,5 milyon TL tasarruf

Brisa, filo müşterilerinin ihtiyaçlarına 360 derece çözüm sunmak amacıyla geliştirdiği Profleet “filo yönetim çözümleri” ile filo müşterilerinin operasyonel maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir hizmetler sunmaya devam ediyor. Profleet kapsamında 2016’nın ilk yarısında 28.372 saha çalışması yapılarak 18.653 araca hizmet verildi ve yaklaşık 300.000 lastiğe dokunuldu.

Filo müşterilerine sağladığı değerlerin yanı sıra ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğe de önemli bir katkı sunan Profleet ile hurda lastiklerde yüzde 20 geri kazanım sağlanıyor. Brisa 2015 yılında Profleet kapsamında yaptığı araç ve lastik bakımları ile %6 yakıt ve lastik masraflarında 7,5 milyon TL’lik tasarruf sağladı.

Üçüncü havaalanı inşaatındaki ticari araçlar  hızlı ve güvenilir servise Probox ile ulaşıyor

Brisa’nın,  ticari araç sürücülerinin lastik sökme-takma ve servis ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ve filo araç parklarında konumlanan hizmet noktası Probox, büyük inşaat sahalarında yer alan ticari araçlar için de hızlı ve pratik çözümler sunuyor. İstanbul’da inşası devam eden 3. Havaalanı’nın şantiyesinde de üç adet Probox aktif olarak çalışıyor ve bu geniş kapsamlı projede araç lastikleri için yerinde bakım servisi sunularak iş süreçlerinin aksamamasına ve operasyonel verimliliğe önemli ölçüde katkı sağlanıyor.

Brisa’an dünyanın ilk ve tek mobil TIR bakım servisi

Brisa’nın dünyanın ilk ve tek mobil tır bakım servisi unvanına sahip hizmeti Mobilfix, ağır ticari araçlara yerlerinde bakım ve servis hizmeti sunarak, araç sahipleri ve filoların zamandan ve maliyetten tasarruf etmelerini ve iş sürekliliklerini korumalarını sağlıyor. Brisa’nın hizmet anlayışını ve müşterilerine verdiği değeri kanıtlayan inovatif bir proje olan Mobilfix,  1 Ekim’den itibaren de tüm Türkiye’de filolara hizmet vermeye başlıyor

Filofix: Avrupa’da da Türkçe hizmet veren tek yol yardım hizmeti

Brisa’nın, filo araçlarının lastik ile ilgili olarak seyir esnasında oluşabilecek sorunlarını anında çözmeyi amaçladığı ve 10 yıldır devam eden hizmeti Filofix Avrupa’da Türkçe hizmet veren ilk ve tek yol yardım hizmeti olma özelliğini taşıyor.  

 

birsa-kaplama.jpg

egemen-atis.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.