Kaptan Şoförlerimizin yaş Ortlaması 44

Kaptan Şoförlerimizin yaş Ortlaması 44

Türkiye genelinde 3200'e yakın üyesi bulunan Kaptanlar Kulübü, sektörümüzdeki kaptan şoförlerin profiline ışık tutacak verileri paylaştı.

Ulaştırma sektörünün en prestijli ödüllerinden 'Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri“ni, sektörün tüm temsilcilerini biraraya getirerek üç ayda bir düzenledikleri törenle başarılı kaptan şoförlere takdim eden Kaptanlar Kulübü, 3200e varan üyelerinden yola çıkarak kaptan şoför profilini sektörle paylaştı. “Sektörümüzün isimsiz kahramanlarını daha yakından tanımak, sektörümüze tanıtmak amacıyla hazırladığımız bir çalışma” şeklinde çalışmalarını özetleyen Kaptanlar Kulübü kurucuları Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk; çalışmayı, en çok kullanılan isimler, kaptan şoförlerin yaş ortalamaları, medeni halleri, çocuk sayıları ve tuttuğu takımlar özelinde değerlendirdiklerini açıkladı. 

Bu bilgilere göre; 

% 9u 35 yaşından küçük,
%38lik bölümü 40-45 yaş arasında,
% 25i 55 yaşından büyük

En çok kullanılan isimler

         Mehmet (%5,9),
         Ahmet (%4,3) ve
         Mustafa (%3,7)

medeni durumları:

%87si evli,
%84ü çocuk sahibi,
2 çocuğa sahip olanlar %35,
5'ten fazla çocuğa sahip olanlar %18

Tutukları takımlarda Fenerbahçe ve Galatasaray eşit oranlarda

%21 Fenerbahçe, %21 Galatasaray, %13 Beşiktaş, %3 Trabzonspor

 

Üç ayda bir, sektörün tüm temsilcileriyle düzenlenen törenle ödüllerin takdim edildiği Ayın Kaptan Şoförü ödülü başvuruları, www.kaptanlarkulubu.org sitesi üzerinden alınmaya devam etmekte. Başvuruların jüri değerlendirmesinden sonra yine site üzerinden 8 Şubatta halk oylamasına sunulacak ve 8 Mart'ta düzenlenecek törenle ödülleri takdim edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.