Kaptanlar, Goodyear Marathon Coach’la Yola Devam Edecek

Kaptanlar, Goodyear Marathon Coach’la Yola Devam Edecek

Sektörde bir ilk olan özel asimetrik desene sahip “Marathon Coach” otobüs lastiği, İstanbul’dan sonra tüm Türkiye’ye tanıtıldı. Diyarbakır, Ankara, İzmir ve İstanbul'da otobüs kaptanlarına “Marathon Coach” anlatıldı.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Avrupa’da otobüslere özel olarak geliştirip tüketicilere sunduğu ve tüm akslarda kullanılabilen otobüs lastikleri Marathon Coach’u İstanbul’da gerçekleşen tanıtımın ardından Diyarbakır Otogarı’nda başlayan Roadshow etkinlikleri ile toplamda 4500 kilometre ve 4 önemli şehir otogarında tanıtımını yaptı. Roadshow tanıtımı boyunca kullanılan ve özel olarak dizayn edilen Mercedes Trevego marka otobüs ile toplamda 157 otobüs firma temsilcisine “Marathon Coach” ile ilgili tanıtım yapılırken 364 kişinin vücut kitle endeks ölçümü yapıldı.

Maraton Coach’u artık tüm Türkiye tanıyor


Diyarbakır Otogarı’nda tanıtımına başlanan Marathon Coach sırası ile 4500 kilometre yok kat ederek Ankara, İzmir, İstanbul Esenler ve İstanbul Harem Otogarlarında uzun yol kaptanlarına tanıtılarak Goodyear yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

Uslu: ‘Gürültü az, konfor çok’


Lansman kapsamında konuşan Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, Marathon Coach otobüs lastiklerinin Türkiye tanıtım sürecinin çok başarılı geçtiğini ve şehirler arası kaptanlardan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti, “Otobüs firmaları için lastik maliyetleri çok önemli bir kalem. Hem defalarca kaplanabilme özelliği, hem de asimetrik yapısıyla düzgün aşınma özelliği ile uzun süre kullanılabiliyor. Ayrıca lastiğimizi kullanan otobüs kaptanlarımızdan aldığımız bilgiye göre, gürültü diğer lastiklere oranla çok az ve yolculara konforlu bir seyahat imkanı sağlıyor. Yeni lastiğimiz tüm bu özellikleriyle uzun yol kaptanlarının beklentilerine cevap veriyor. Görüştüğümüz tüm uzun yol kaptanlarından da Marathon Coach tam not aldı’ diyerek yapılan tanıtım ve geri dönüşler hakkında bilgi verdi.

Lastikte asimetrik tasarım


Marathon Coach otobüs lastiklerinin geliştirilmesinde kullanılan Goodyear teknolojileri hakkında bilgi veren Uslu, “Kullanım ömrü boyunca ve tüm akslarda kullanılmak üzere tasarlanan Goodyear Marathon Coach, kendine özgü asimetrik tasarımı, düzgün aşınma ile beraber yüksek konforlu sürüş keyfini, üstün bir kilometre performansı ile birlikte sunuyor. Dengesiz aşınmış lastikler, günümüzdeki otobüsler için ciddi bir sorun teşkil ediyor ve lastik ömrünü azaltıyor. Goodyear’ın, Marathon Coach lastiği için özel olarak geliştirdiği asimetrik tasarım, bu soruna çözüm getiriyor” dedi.

Maraton Coach’un üretiminde TravelMax teknolojisi


Yeni Goodyear otobüs lastiği için TravelMax adı altında toplanan bir çok teknoloji kullanıldığını vurgulayan Uslu, “Bu teknolojiler Sileflex diş birleşimine, asimetrik tasarıma ve en yeni karkas tasarımlarına sahip. Bu lastiğin sunduğu başka bir avantaj da, 295/80R22.5 ebadında artırılmış yük taşıma kapasitesi sunması. Bu özellik sayesinde, yeni Marathon Coach lastiği 3750 kilograma karşılık gelecek şekilde yük endeksinin 154 olmasını sağlıyor” dedi.

Esnek ve yumuşak doku


Tanıtım amaçlı, Türkiye’nin dört bir tarafına yolcu taşımacılığı yapan Fındıkkale Turizm bünyesinde çalışan otobüslere takılan Marathon Coach otobüs lastikleri, hem firma sahibi İsmail Karataş’tan hem de otobüs kaptan şoförlerinden tam not aldı. Lastikte uzun ömür ve konforun önemli olduğuna dikkat çeken otobüs kaptanları Marathon Coach için yumuşak ve dokusu sayesinde kasislerde ve bozuk yollarda sanki içerisinde bir yay varmış gibi sarsmadan geçebildiğine vurgu yaptılar.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.