Kaptanlar Kulübü Litvanya'da Araştırma Konusu Oldu

Kaptanlar Kulübü Litvanya'da Araştırma Konusu Oldu

Kaptanlar Kulübü tarafından düzenlenen, sektörümüzün liderleri tarafından törenle takdim edilen “Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri”, Litvanya'nın Panevezio Kolegija Üniversitesi'nde araştırma konusu oldu.

Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı, Kaptanlar Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte, “Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri” törenle sahiplerine veriliyor. Ödüle giden yolda, 500ten fazla başvuru titizlikle inceleniyor, adaylar hakkında yapılan öninceleme sonrasında değerlendirmeden geçen toplam 40 kaptan adayı halk oylamasına sunuluyor. Kulübün websitesi üzerinden verilen ortalama 40.000'den fazla oy sonucunda; Servis, Şehirlerarası, Turizm ve Kentiçi Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride ödüller sahiplerini buluyor.

Kulüp tarafından organize edilen ve sektörün büyük ilgi gösterdiği bu ödüllendirme programı, “Ödüllendirmenin Çalışan Motivasyonu ve Performansına Etkisi” başlığı altında, Litvanya'nın Panevezio Kolegija üniversitesi'nde araştırma konusu oldu. Mühendislik fakültesi öğrencilerinin inceledikleri ve detaylı bilgi aldıkları program, alanında başarılı örnek bir uygulama olarak ele alındı.

En son 7 Mart'2017 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan, sektörümüzün kanaat liderlerinden TOBB Sektör Meclisi Başkanı ve TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Başkanı Birol Özcan, TÖHOB Genel Başkanı İsmail Yüksel, TTDER Genel Başkanı Sümer Yığcı, IPRU Genel Başkanı Fatih Tamay, İSAROD Genel Başkanı Hamza Öztürk, TURODER Başkanı Adnan Değirmenci, TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin de tören sahnesinden programın sektörümüze faydası ve önemine vurgu yapmışlardı. Kaptanlar Kulübü'nün Ulaştırma Platformu bünyesinde iki senedir düzenli organize ettiği etkinlikler; Temsa, Otokar ve Isuzu'nun ana sponsorluğunda yürütülüyor.

 Konu hakkında görüşlerini aldığımız, kulübün kurucu koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk; “Sektörümüzün faydasına ve gelişimine yönelik sektör olarak hep beraber başlattığımız bir programın Avrupa'da örnek bir uygulama olarak gösterilmesi gurur verici. Sektörümüzün üreticilerinden otobüs işletmecilerine, federasyonlarından basınına kadar tüm liderlerinin de bugüne kadar sahip çıkması onur verici. Ülke olarak, sektör olarak bu örneklerin sürdürülebilir olması yollarına bakmalıyız. Bu uğurda bizlere destek veren, hep yanımızda olan ve nice projeler yapmak için bizi teşvik eden başta üreticilerimiz Temsa Otokar, Isuzu olmak üzere sektör temsilcilerimize, kanaat önderlerimize ve basınımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.