Karabozlar Transport, Uluslararası Taşımacılıkta Tırsan İle Güçleniyor

Karabozlar Transport, Uluslararası Taşımacılıkta Tırsan İle Güçleniyor

Tırsan, fiziki teslimat törenlerine devam ediyor. Manisa merkezli uluslararası taşımacılık firmalarımdan Karabozlar Transport, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak filosuna 4 adet Tırsan Perdeli Mega treyler ekledi

Müşterilerinin her ihtiyacına göre çözümler üreten güvenilir lider Tırsan,  lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Uluslararası beyaz eşya taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen firmalarından Manisa merkezli Karabozlar Transport, filosuna 4 adet Tırsan Perdeli Mega treyler ekledi. Karabozlar Transport’un Manisa’daki merkezinde gerçekleştirilen teslimat törenine; Karabozlar Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaboz ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Can Acar katıldı.

“Tırsan Araçları ile En Güvenli ve Verimli Hizmeti Sunuyoruz” 

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Karabozlar Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaboz, “Treyler filomuzun yarıdan fazlası Tırsan araçlarından oluşuyor. Filomuzda bulunan araçlardan çok memnun kaldığımız için yeni araç yatırımımızda da tercihimizi Tırsan’dan yana kullandık. Tırsan treylerler, taşımalarımızın en güvenli ve verimli şekilde yapılmasını sağlıyor. Ayrıca Tırsan, güvenilir satış sonrası hizmetleri ve uygun finansman çözümleriyle de hep yanımızda. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yapacağımız yeni yatırımlarda da Tırsan ile iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Uluslararası büyük firmalara hizmet sunduklarını vurgulayan Karaboz, önceliklerinin her zaman müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çekerek, “Müşterilerimizin uzun yıllardır bizi tercih etmesi bizi gururlandırıyor ve motivasyonumuzu artırıyor. Tırsan araçları ile müşterilerimize en güvenilir hizmeti sunarken, hızlı ve esnek çözümlerde üretebiliyoruz. Bu da firmamızı, rekabette bir adım daha ileriye taşıyor” dedi.

 

karabozlar-transport.jpg

Tırsan Perdeli Mega Özellikleri 

Tırsan Perdeli Mega’da yük güvenliği Tırsan mühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanmaktadır. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunmaktadır.  Televre üzerinde tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük taşıma kapasitesine sahip yük bağlama noktaları ile kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yükler, Code XL standartlarına uygun olarak emniyet altına alınabilmektedir. 

Aracın her iki yanında birbirinden bağımsız dörder adet kapak bulunması, aracın yüklenmesi ve boşaltılması sırasında esneklik sağlamaktadır. Tırsan Perdeli Mega’nın 500 mm + 150 mm çatı kaldırma özelliği ise aracın iç genişliğinin optimal şekilde kullanılabilmesine olanak tanımaktadır.  Ayrıca Tırsan Perdeli Mega’nın şasi ve panellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.