Kariyerine ALD Automotive'de devam edecek

Kariyerine ALD Automotive'de devam edecek

Oğuzhan Avdan, 1 Ekim 2019 itibarıyla ALD Automotive Türkiye Operasyon Direktörlüğü görevine getirildi.

Avdan, yeni görevinde Satış Sonrası Hizmetler (bakım, onarım, sigorta, lastik, trafik işlemleri ve yedek araç) ve kontrat süresi dolan araçların ikinci el satış faaliyetlerini yönetecek.

Çeşitli çok uluslu ve yerel şirketlerde 20 yılı aşkın yöneticilik deneyimi ve bilgi birikimi bulunan Oğuzhan Avdan, ALD Automotive Türkiye’nin İcra Kurulunda da yer alacak.

Atamayla ilgili açıklama yapan ALD Automotive Türkiye CEO’su Timur Kaçar şunları söyledi:

‘’Oğuzhan Bey, otomotiv sektöründe, özellikle Satış Sonrası Hizmetler konusunda  20 yılı aşkın tecrübeye sahip olup, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın Satış Sonrası Hizmetler konusundaki beklentilerine de hakimdir. Şirketimize katkıları ile müşterilerimiz ve işortaklarımız için hizmet kalitemizi daha ileriye taşıyacak, inovatif ve sürdürülebilir çözümler sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Oğuzhan Avdan, kısa özgeçmiş

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Oğuzhan Avdan, yüksek lisans eğitimini yine aynı üniversite ve bölümde tamamladı. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi e-ticaret yüksek lisans programını bitirdi.

Profesyonel iş hayatına 1996 yılında Ford Otosan'da Garanti ve Servis Mühendisi olarak başlayan Avdan, 1999 yılında Borusan Otomotiv'e katıldı. Aynı şirkette Müşteri İlişkileri Müdürü, 6 Sigma Proje Müdürü ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü olarak çalıştı. Avdan, 2010 yılında BRISA Bridgestone şirketinde Orijinal Ekipman Satış Direktörü olarak göreve başladı ve Perakende Direktörü ve sonrasında Girişimcilik Direktörü görevlerine getirildi. Avdan, 1 Ekim 2019 tarihinde ALD Automotive Türkiye’ye katıldı.

ald-automotive-oguzhan-avdan.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.