Karsan 6. Transist Fuarı’na katıldı

Karsan 6. Transist Fuarı’na katıldı

Karsan, engelsiz erişime sahip toplu taşımacılık çözümlerini 6. Transist Toplu Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Toplu taşımacılığa erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan, 25 – 26 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist Toplu Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı’na katıldı. Büyükşehir Belediyesi ve İETT işbirliği ile 6.’sı gerçekleşen etkinlikte Karsan, 12 ve 18 metre CNG’li Breda Menarinibus marka otobüs modellerinin yanı sıra Mayıs ayında pazara sunduğu Karsan JEST minibüslerini sergiledi. Sempozyumun konsepti olan 4M’ye ( Mobility – Manufacture – Maintenance – Management) uygun olarak hazırlanan ve bu başlıkların tamamında Karsan’ın verdiği hizmetlerin anlatıldığı 400m2’lik Karsan standı katılımcıların ilgi odağı oldu.

Karsan standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Selamet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu ve İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı ile araçları inceleyerek bilgi aldı. Özellikle İstanbul’da yoğun olarak hizmet veren Karsan JEST’in tam alçak taban ve engelsiz erişim özelliğiyle toplumun tüm üyelerine hizmet verdiğine vurgu yapan Vançın Kitapçı, JEST’in opsiyonel wi - fi özelliği ve yakıt ekonomisiyle de rakiplerinden ayrıştığına değindi.

Yetkililerle birlikte, 2014 yılının ilk aylarında Konya halkının hizmetine sunulacak olan ve Karsan Bursa Akçalar fabrikasında üretilen 18m körüklü doğalgazlı ve halen İstanbul’da İETT filosunda hizmet veren 12m doğalgazlı otobüsleri gezen Kitapçı, Karsan üretimi otobüslerin uygun işletim giderleri ve çevreye duyarlı olma özellikleriyle öne çıktığını kaydetti.

www.tasimacilar.com


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.