Karsan, Denizli’de engelli araçlarını tanıttı

Karsan, Denizli’de engelli araçlarını tanıttı

Karsan, bu yıl 5.’si düzenlenen Denizli Otomobil, Ticari Araç ve Yan Sanayileri Fuarı’nda engelli erişimine uygun J Serisi araçlarını tanıttı.

Karsan, sektörün önde gelen firmalarının katıldığı Otomotiv Distribütörleri Derneği(ODD) destekli 5. Denizli Otomobil, Ticari Araç ve Yan Sanayileri Fuarı’na Denizli Bayisi Meydan ile birlikte katıldı. Denizli Fuar Merkezi EGS Park’ta gerçekleştirilen fuarda Karsan, 210 metrekarelik standında Karsan J10 20+1 okul, 16+1 servis ve 12+1+1 engelli erişimli hatlı araçlarını sergiledi.


Karsan farkındalık yarattı
Karsan standını ziyaret eden Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Temmuz 2012'den itibaren devreye girecek olan yeni engelli erişimli toplu taşıma araçları kanununun gerekliliklerini karşılayan Karsan J10 12+1+1 aracını inceleyerek, Karsan Bölge Satış Yöneticisi Oktay Güven'den konuyla ilgili detaylı bilgi aldı. Kanunun getirdiği zorunluluklara uygun minibüsleri üreten ilk firmalardan olan Karsan, böylece Denizli’de de konuyla ilgili farkındalık elde edilmesini sağladı. Geçen ay Denizli’de de hizmete giren Karsan J10 12+1+1’ler her geçen gün ülke çapındaki kullanım alanını genişletiyor. Aracın 800mm X 1.300mm ölçülerindeki geniş ve ferah tekerlekli sandalye yerleşim alanı tüm yolculara konforlu, güvenli ve ferah bir yolculuk alanı sağlıyor.


Fuar süresince Karsan standını ziyaret eden katılımcılar, engelli erişimine uygun Karsan J10 12+1+1 aracını inceleyerek, engelli vatandaşlar için rampanın yarattığı kolaylığı yakından görme, deneyimleme fırsatı yakaladı. www.tasimacilar.com 28.05.2012/12:39