Karsan Jest bayilerin showroomlarında yerini aldı

Karsan Jest bayilerin showroomlarında yerini aldı

Karsan yeni ürünü Jest’i Bursa’da tanıtmasının ardından Türkiye genelindeki bayilere dağıtmaya başladı.

Adana Bayisi Star Otomotiv’in aracı almasının ardından İstanbul Bayiisi Gürsözler Otomotiv’de Gaziosmanpaşa’da düzenlediği bir toplantı ile Karsan Jest’in tanıtımını gerçekleştirdi.

Adana’da Karsan Bayiisi’nin açılışıyla birlikte gerçekleşen yeni Jest’in tanıtım törenine bölgenin yerel yöneticilerinin yanı sıra Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürü Hüseyin Kara, Adana Servisçiler Odası Başkanı Ünsal Perçin, Karsan Pazarlama A.Ş.’den Satış Müdürü Selim Aydınlıoğlu, Bölge Müdürü Hüseyin Tetik, Reklam ve Pazarlama Müdürü Uluğ Aktuç, Star Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Keklik, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Ateş ve Caner Keklik, Satış Müdürü Fatih Ilgın, Adana Dolmuş Kooperatif Durak başkanları ve üyeleri, servis taşımacılık şirketleri dahil olmak üzere700 kişilik katılımla açılış gerçekleştirildi.


 


 


Gürsözler Otomotiv’in ise İstanbul Gaziosmanpaşa’da düzenlediği tanıtım toplantısına Gürsözler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bablı Gürsöz ve minibüsçüler odası başkanları ve üyeleri katıldı. İstanbul minibüsçüler odası başkanları ve üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Yeni Jest ile test sürüşü yapan esnaf, aracın manevra kabiliyetine ve performansına hayran kaldı.


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.