Karsan Jest İstanbul yollarında

Karsan Jest İstanbul yollarında

Engelsiz toplu taşımacılık yaklaşımıyla Mayıs ayı itibariyle piyasaya çıkan Karsan JEST kısa zamanda minibüsçülerin tercihi oldu.

Toplu taşımacılık sistemlerinin vazgeçilmezi olan minibüs segmentine, tam alçak taban ve engelli rampasına sahip yeni ürünü JEST ile giriş yapan Karsan, Mayıs ayından bu yana İstanbul’da 35 ayrı minibüs hattında 100’ün üzerinde satış gerçekleştirdi.


Yolculara da jest

Alçak taban, engelsiz erişim paketi, yüksek tavan ve ücretsiz wi-fi gibi birçok özelliği bünyesinde bulunan araç 11+10+1, 11+1 ve 15+1 koltuk yerleşim seçeneklerine sahip. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı; "Engelsiz erişim sağlamak adına J10 ile çıktığımız yola İETT ihalesiyle devam ettik. İETT'ye verdiğimiz 12m CNG'li ve 18m Dizel otobüslerimizin tamamı alçak tabanlı ve engelsiz erişime sahip. Mayıs ayında piyasaya sunduğumuz Karsan JEST de sadece ortopedik engelliler için değil, görme engelliler için de engelsiz erişim sunan bir minibüs. Özellikle önümüzdeki yıllarda büyük şehirlerdeki ana arterlerde metro – metrobüs benzeri sistemler daha da yoğunlaşacak. Bu sistemleri ara arterlerden beslemek amacıyla kullanılacak ve önemi her geçen gün daha da artacak olan minibüs segmentine Karsan olarak bu çağdaş ürünü sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.