Karsan Marka Araçlar Romanya'da

Karsan Marka Araçlar Romanya'da

Türk otomotiv sektörünün köklü kuruluşu Karsan, 13 Kasım Perşembe günü Romanya distribütörü Anadolu Otomobil Rom sponsorluğunda Bükreş'te düzenlenen Public Transporters Union (URTP) organizasyonuna katıldı

 

 

 

Romanya’daki kentsel ve bölgesel düzeydeki toplu taşıma operatörlerinin ve yolcuların ulusal ağı olan URTP, ülkedeki toplu taşıma hizmetinin sürdürülebilir kalkınmaya hizmet etmesi amacıyla düzenlediği bu toplantıda Karsan ilk kez kendi markasına ait JEST, ATAK ve STAR adlı araçlarıyla yer aldı.


ATAK ve STAR’ın Avrupa prömiyerini ilk kez Ekim 2013’te Kortrijk Busworld Fuarı’nda yapan Karsan, aynı araçlarını Nisan 2014’te Busworld Turkey, Ekim 2014’te de Hannover Fuarı’nda sergilemiş ve büyük beğeni toplamıştı.


8 metrelik alçak tabanlı, engelsiz erişimli “Karsan ATAK” ile şehiriçi otobüsü ve turizm/servis taşımacılığında kullanılan 8 metrelik “Karsan STAR”, Avrupa normlarına uygun EuroVI motorlu versiyonları ile Public Transporters Union organizasyonunda ilgililerin beğenisine sunuldu. Alçak tabanlı ve engelsiz erişim özelliklerine sahip 6 metrelik “Karsan JEST” küçük otobüsün de sergilendiği organizasyonda Karsan yetkilileri hazır bulundu.


Karsan; Anadolu Otomobil Rom ile imzalamış olduğu distribütörlük sözleşmesinin resmi duyurusunu da 14 Kasım Cuma günü düzenlediği ortak basın toplantısı ile duyurdu. Karsan’ın, bu işbirliği ile Romanya pazarına açılmış olduğunun resmi duyurusunun yapıldığı basın toplantısında Karsan Pazarlama adına İhracat Müdürü Kağan Deniz, Anadolu Automobil Rom SRL adına da firma sahibi Hüseyin Aykol ile Genel Müdür Magda Pesu yer aldı.


Toplantıda anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Karsan Pazarlama İhracat Müdürü Kağan Deniz; Romanya’nın Avrupa’da yaşanan krize rağmen büyümeye devam eden bir ekonomi olduğuna dikkat çekti. Yakın gelecekte Romanya’nın Avrupa pazarındaki en önemli ülkelerden biri olacağını düşündüğünü belirten Kitapçı, Karsan olarak toplu taşımaya bu kadar önem veren bir pazarda güçlü bir iş ortağı ile yer alacak olmaktan dolayı duydukları gururu ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum