Karsan’dan Balıkesir’e 21 Adetlik Teslimat

Karsan’dan Balıkesir’e 21 Adetlik Teslimat

Karsan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 11 adedi Atak ve 10 adedi Jest olmak üzere toplam 21 adet araç teslimatı gerçekleştirdi. Balıkesir’e yaptığı teslimatlarla şehre imzasını atan Karsan, böylece toplamda 220 adet Jest ve 153 adet Atak sayısına ulaş

Karsan son olarak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 21 adet araç teslimatı daha gerçekleştirdi. Balıkesir Toplu Taşıma’da (BTT) kullanılmak üzere teslim edilen 11 adet Atak otobüsü ve 10 adet Jest minibüsü düzenlenen törenle hizmete alındı. Teslimat törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı, Ulaşım Daire Başkanı ve Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu , Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay, Kamu Satış Müdürü Adem Ali METİN  ve vatandaşlar  katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, “Balıkesir’in bizim için ayrı bir yeri var.. Alçak tabanlı, engelli erişimli, kamera kayıt özellikli, USB şarjlı  yenilikçi araçlarımızla Balıkesir halkına en iyi hizmeti sunmaktayız . Artık Karsan markasıyla bütünleşmiş olan şehrimizde her gün 400’e yakın Karsan aracı Balıkesirlileri evlerine, işlerine ve okullarına taşıyor. Diğer yandan satış sonrası hizmetlerde de herzaman kullanıcılarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

muzaffer-arpacioglu.jpg

karsanteslimat-1.jpg

karsan-balikesir-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.