Karsan’dan, Bursa ve Mersin’e yeni tesis

Karsan’dan, Bursa ve Mersin’e yeni tesis

Bursa Karsan Yetkili Satıcısı M.Mehmetler ve Mersin Karsan ve Hyundai Truck Yetkili Satıcısı ve Servisi Özmehmetler yeni tesislerinde hizmete başladı.

Karsan ve Hyundai Truck markalarının pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini yürüten Karsan Pazarlama, hafta içinde 2 yeni bayi tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Bir gün arayla düzenlenen açılış törenlerinin ilki Bursa protokolü ve Karsan yetkililerinin bir araya gelmesiyle yapıldı.

 


M.Mehmetler bin 200 metrekarede hizmet verecek
Bursa Karsan Yetkili Satıcısı M.Mehmetler’in açılış törenine Bursa Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özlütürk, Gürsu Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Karsan CEO'su Murat Selek, Karsan Pazarlama Şirket Müdürü Vançın Kitapçı, Karsan Pazarlama Hizmetleri Müdürü Özlem Güçlüer, Hafif Ticari Araç Satış ve İhracat Müdürü Selim Aydınlıoğlu, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Cengiz Yüksel, ilgili Karsan yöneticileri, M.Mehmetler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ertusun ve geniş bir davetli kitlesi katıldı. 600 metrekare kapalı showroom alanına ve 600 metrekare açık alana sahip, Bursa – Ankara yolu üzerinde kurulu olan Karsan yetkili satıcısı M.Mehmetler, sembolik kurdele kesme merasiminin ardından hizmete açıldı.


Özmehmetler 3 bin metrekare alan ile hizmet verecek
Mersin’de yer alan Karsan ve Hyundai Truck Yetkili Satıcısı ve Servisi Özmehmetler yeni tesisinde hizmet vermeye başladı. Açılış törenine; Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Toroslar İlçesi Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akdeniz İlçesi Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, Özmehmetler ortakları Mehmet Aydın, Rahmi Özmen, tüm Karsan Pazarlama yönetim ekibi ve geniş bir davetli kitlesi katıldı. Özmehmetler Karsan ve Hyundai Truck Yetkili Satıcı ve Yetkili Servisi 1640 metrekare kapalı showroom’u ve bin 440 metrekare kapalı servis alanıyla Portakal Mahallesi çevre yolu bağlantısı üzerinde hizmet vermeye başladı.


“Çağın gereklerine uygun tesisler”
Her iki açılışta da konuşma yapan Karsan Pazarlama Şirket Müdürü Vançın Kitapçı; "Karsan, iki ayrı fabrikasında binden fazla çalışanıyla 6 büyük dünya markasına üretim yapıyor. Üretimin yanı sıra, ülke geneline yayılmış 100'den fazla hizmet noktasıyla da Karsan ve Hyundai Truck markalarına pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetleri sunuyor. Bu hizmetler kapsamında çağın gereklerine uygun yepyeni tesisleri hizmete açıyoruz. Faaliyete başlayan bu iki yeni tesisimizle hizmet kalite standartlarımızı daha da yükseltiyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımları yapan, otomotiv sektöründe uzun yıllarını vermiş olan bayilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu. Her iki tesisin yönetim kurulu başkanlarına Karsan CEO’su Murat Selek tarafından plaket takdim edildi. www.tasimacilar.com 24.05.2012/16:51