Karzol-Trans, Goodyear Marathon Lastiklerini Tercih Etti

Karzol-Trans, Goodyear Marathon Lastiklerini Tercih Etti

Macar nakliye şirketi Karzol – Trans, lastik markası olarak Goodyear'ı tercih etti.

Karzol Trans yetkilileri 400 bin kilometre ortalama mesafesi ve her 100 kilometrede 25 litre yakıt tüketimi ile, Goodyear Marathon lastiklerini en düşük maliyet sağlaması dolayısıyla tercih ettiklerini belirtti.

Goodyear’ın geliştirip ürettiği Marathon lastikleri, merkezi Macaristan Monor'da bulunan Karzol – Trans şirketi tarafından tercih edildi. Özellikle donmuş yiyecek maddelerinin yerel ve uluslararası taşımacılık hizmetini sunan Karzol-Trans'ın, yüksek standartlara sahip treylerlerden oluşan modern bir filoya sahip olduğu ifade edildi.

“Goodyear lastikleri sayesinde kilometre başına maliyetlerimizi oldukça düşük seviyelerde tutmayı başarıyoruz”

Karzol-Trans'ın Filo Müdürü, Ferenc Kovács “Goodyear Marathon lastiklerinin performansını son derece etkileyici bulduk. Bu lastikler, ortalama 400 bin kilometre kullanımı ve yakıt tüketimimizi de 100 kilometrede ortalama 25 litre seviyesinde tutmamızı sağlıyor. Bu rakamlar, Goodyear Marathon lastiklerinin kilometre başına oldukça düşük maliyet sağladığının en somut kanıtıdır” dedi.

Karzol-Trans’ın araç filosunda, 40 adet Renault Premium çekici ile 29'u Kögel ve 18'i Lamberet marka toplam 47 adet treyler bulunduğu belirtilirken, Goodyear kaplama lastiklerinin, filo tarafından treylerler üzerinde yoğun şekilde kullanıldığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.