Kässbohrer, Almanya’da Yüzde 95,9 Oranında Tanınan Marka

Kässbohrer, Almanya’da Yüzde 95,9 Oranında Tanınan Marka

Avrupa’nın saygın lojistik sektörü dergileri arasında yer alan VerkehrsRundschau, Kässbohrer’in yüzde 95,9 oranında marka bilinirliğine sahip olduğunu açıklandı.

VerkehrsRundschau dergisi’nin Almanya’da iki yıl da bir gerçekleştirdiği araştırma ticari araçlar sektöründe çekici, treyler, hafif ticari araç, servis, kiralama, lastik ve telematik olmak üzere 7 kategoride yapılmaktadır.

Araştırmalar, Kässbohrer’in yüksek oranda tanındığını kanıtladı

TNS-Emnid Pazar Araştırma Şirketine yaptırılan ve lojistik sektörü ile endüstri-sanayi alanlarında faaliyet gösteren 400 uzmanın yanıtladığı anketin sonucunda Kässbohrer marka bilinirliğinin, filosunda 10 ve altı araca sahip müşteriler arasında yüzde 95,9 oranında olduğu açıklanmıştır.

Kässbohrer, Avrupa’nın İlk Üç Markasından Biri

Tanker ve silobas segmentinde Avrupa’nın ilk üç markasından birisi olan Kässbohrer, lowbed segmentinde de Avrupa’nın ilk üç marka arasına yerleşmiş durumda ve akaryakıt tankerinden silobasa, lowbed’den açık kasa araçlara kadar uzanan geniş ürün gamı ile Avrupa’da müşterisine her iş kolunda farklı çözümü kolaylıkla sunabilen marka olarak sektörde liderliğini sürdürüyor. Geniş ürün gamı ile çözüm ortağı olmak Kässbohrer’in aranan ve bilinen markalar sıralamasında ön sıralarda olmasını sağlamaktadır.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.