Kässbohrer,Transport Logistic Fuarı'nda

Kässbohrer,Transport Logistic Fuarı'nda

Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer, 5-8 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşecek olan Transport Logistic 2015 fuarında yerini alıyor.

 

Transport Logistic 2015 fuarında Kässbohrer perdeli semi-treylerini, K.SCS X+, A6 holünde 418 no’lu stantta, 60 m3 hacimli damperli silosunu, K.SSK 60, ise A5/A6 Açık Alanda, 3 no’lu stantta sergileyecek.

İki yılda bir düzenlenmekte olan Transport Logistic fuarı, Almanya’nın önde gelen ticari araç fuarlarından biridir. 2.000’den fazla katılımcının ürünlerini sergilediği 110.000 m2alan üzerinde yer alan fuar, 50.000’den fazla ziyaretçi tarafından ziyaret edilmektedir.

Fuar araçları hakkında:

K.SCS X+:

A6 holündeki 418 no’lu stantta sergilenecek olan K.SCS X+’da yük güvenliği Tırsan mühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanmakta. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunmakta. Televre üzerinde tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ile kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yükler.

Farklı vagon tiplerine uygun tren yükleme noktaları ile donatılan K.SCS X+, tüm çatı kaldırma pozisyonları için EN 12642 Code XL - VDI 2700 standardında yük güvenliği sağlar.

K.SSK 60:

Transport Logistic 2015 fuarında açık alan A5/A6’da 3 no’lu stantta sergilenecek olan 60 m3 kapasiteli damperli silo, K.SSK 60, taşınan malzemenin sürekli şekilde akışını sağlayan boşaltma sistemleri ile donatıldı. Operasyonel verimlilik için beş aşamalı hidrolik damper sistemi barındıran K.SSK 60 150 bar basınçlı kaldırma kapasitesine sahip.

K.SSK 60’da, çekici olmadan damper kaldırmaya izin veren 4 kw’lık elektronik pompa opsiyonel olarak sunulmakta.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.