“Katil ve Dar Köprü” bu sefer kamyonu düşürdü!

“Katil ve Dar Köprü” bu sefer kamyonu düşürdü!

AB de 1 kaza=çok fazla!, TC de 1.000 kaza=çok az!, Ne dersiniz? Bir yanda “Trafiğimizin İyileşmesi” genel amaçlı, pek çok plan, sempozyum vb. toplantılar yapılıyor.

Sonuncusu da 3 Nisan 2013 de Başbakanımız Erdoğan tarafından tanıtılan bir strateji ve plan idi (Karayolu Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı). 10 civarında Bakanımız, Emniyet Genel Müdürlüğü mensuplarımız ve muhakkak ki Karayolları Genel Müdürlüğü mensupları da oradaydılar.

Katil Köprülerle ilgili yazılarımın sayısı 15 i geçmiştir. Önemli facia olanlardan birine ek bariyer koydurabildik, “devede kulak” bile değil. Daha binlercesi “tehlike saçmaya izinli(!)” halde.

Sorunların kötü sonuçları; çözümlerden çok hızlı, yıldırım gibi geliyorlar. Bu köprülerden, otobüsler de düştüler=toplu ölümler/yaralanmalar. “En az yatırımla, en yüksek kazanç; trafiktedir; 1 koy=110 kat kazan!” diye, dünya bilimcileri bağırıyorlar, ben de ülkemde adeta yırtınıyorum.

Ama sağırlar, vicdan körleri, devlet tembelleri; duymuyorlar, görmüyorlar, çalışmıyorlar.

Bu tür kişilerin aldıkları maaşlar; gözlerine, dizlerine dursun! Aşağıdaki haber de ok olsun, gözlerine girsin!

Alın haberinizi!

Katil Köprü kamyona dar geldi. 10.04.2013 haber7: Fethiye-Saklıkent yolundaki Akçay Köprüsü'nde büyük bir faciadan dönüldü. Seki karayolundaki duble yol inşaatına malzeme götüren bir kamyon (06 DD 6895) tam köprüye girişte karşısına çıkan, hızla gelen otomobille çarpışmamak için köprünün demir parmaklıklarına vurarak, 8 metre yükseklikten çaya uçtu.

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü S.Ö. vatandaşlarca güçlükle çıkartılıp, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Birçok vatandaş, “köprünün çok dar olduğunu, Saklıkent'e her yıl binlerce kişinin geldiğini, bu köprüden geçerken korkarak geçtiklerini, bu köprüden başka dar bir köprü kalmadığını, bu köprünün de en kısa sürede genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.