Katil Yol+Katil Kavşak+Katil Köprü=”Şoför Suçlu!”

Katil Yol+Katil Kavşak+Katil Köprü=”Şoför Suçlu!”

Bu delil karartma; bizden sonrasına yararlı da, KAZA SONRASI HUKUKUMUZ kaynamasın!...

Önceki aynı başlıklı yazımızdaki olay, hatırlarsınız; 10.07.2012 de Tortum-Artvin-Ardahan “T” şeklindeki “Ölüm Kavşağı” namlı yerdeki otobüs faciasının oluşumu ve sonrası idi. Firmanın değerli sahiplerinden T.K. ile KAZA SONRASI HUKUKU için süreç başlatmak için resimlemeler yaptık, Tortum’daki tüm adli ve idari makamları dolaştık, bu “Katil Üçlü” nün durumunu, yanlışları, eksikleri anlattık.

Mevcut durumun mahkemece de tespiti için açtığımız davada, bilimcilerce tespiti beklerken, Karayollarımızın da eksiklerini gidermek düşer aklına.

Çünkü pabuç pahalıdır, eksiklikler –belki bizim diğer makamlarla temasımızda- kafalarına dank etmiştir.

Cezai ve maddi yaptırımlar kapılarına dayanmıştır.

Bizim olay yerine vardığımız 16.07. 2012 günü yaptığımız fotoğraflı tespitlerde, olmayan levhaları telaşla kondururlarken, sonuncuya yetiştik, yeniden resimledik. Öncekini de, sonrakini de CD’lerle mahkemeye teslim ettik (19.07.2012).

3 gün sonra yine tesadüfen geçerken baktık, önce olmayan büyük uyarı levhaları da tekrarlanmış. Evet, bunların, yolu kullanacak olanlara yararı çok. Ancak Karayollarımız; mahkemelerden kendini kurtarmak için, eski sabıkalarını tekrarladı; olay sonrası kusur giderme=delil karartma yoluna saptı yine.

Nereden mi biliyoruz?

Medyaya düşen diğer mahkeme safhalarından, trafik zedeleri savunan avukat beyanlarından. İşte size –pürtelâş levhalarından- bir demet ve montajlama fotoğrafı.

Haberleşme, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’ e ve Başbakanımız, Sn. ERDOĞAN’ a duyurulur. Ebetteki kamuoyumuza, yol kullanıcılarımıza, otobüsçülerimize de.

YOLLARIMIZIN, SUNANLARIN VE DENETLEYENLERİN HALİ BUDUR!

YOLLARI KULLANANLARIN SONU BUDUR!

HAK ARAMAK VE SORUN ÇÖZMEK DE BÖYLE OLUR İŞTE!...

Ahmet TÜRKOĞLU 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.