Katmerciler, Ürünlerini Dubai’de Tanıtacak

Katmerciler, Ürünlerini Dubai’de Tanıtacak

Katmerciler, 14-16 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek konferansta, itfaiye araçları başta olmak üzere geniş ürün portföyünü tanıtma imkânı bulacak.

Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri, en büyük ihracatçısı ve borsadaki tek temsilcisi olan Katmerciler Araç Üstü Ekipman, 14-16 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Ortadoğu Yangınla Mücadele Konferansı’na (Middle East FireSafe) katılıyor.

   Dubai Sheraton Grand Otel’de düzenlenecek konferansın fuaye alanında bir de stand açacak Katmerciler, bir yandan yangınla mücadelede yeni teknoloji ve trendleri inceleme imkanı bulurken diğer yandan ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.

   Dubai Sivil Savunma Genel Direktörlüğü himayesinde, çok sayıda ülkeden kamu kurumu ve şirketlerin katılımıyla gerçekleştirilecek uluslararası konferansta, yangınla mücadelede yeni standartlar, gelecek teknolojileri ve trendler, risk analizi gibi konular ele alınacak. Uzman isimlerin konuşmalar yapacağı konferansta paneller ve workshop’lar da düzenlenecek.

   Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri ve en büyük ihracatçısı olarak konferansa katılacaklarını belirten Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, çok sayıda ülkenin yangınla mücadeleden sorumlu kamu kurumları ile çeşitli şirketlerle doğrudan temas kurma imkanı bulacakları konferansta hem Katmerciler’i hem de geniş bir ürün portföyüne sahip oldukları itfaiye araçlarını tanıtma fırsatı bulacaklarını belirtti.

   Katmerciler’in 49 ülkeye ihracat gerçekleştirmiş, yıllık gelirinin yaklaşık yüzde 70’ini ihracattan elde eden bir şirket olduğunu vurgulayan Katmerci, sektöre yönelik yeni teknoloji ve trendleri takip etmek, uluslararası rekabetin mevcut durumunu gözlemlemek ve Katmerciler’in ihracat kapasitesini artırmak açısından Dubai Konferansı’nı önemsediklerini ifade etti.

katmerciler_itfaiye_ucu+bir+arada.jpg

furkan+katmerci_katmerciler+icra+kurulu+baskan+vekili_1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.