Kaya Seyahat Mercedes-Benz Sprinter Yatırımı Yaptı

Kaya Seyahat Mercedes-Benz Sprinter Yatırımı Yaptı

Mercedes-Benz Türk, Kaya Seyahat işbirliği ile sektördeki gücünü arttırmaya devam ediyor. Kaya Seyahat,10 adet Mercedes-Benz Sprinter Okul Servisi teslim aldı.

Okul servisi, personel servisi, kamuya ait çeşitli kurumlara araç kiralama ve otomobil filo kiralama hizmetleri ile faaliyet gösteren Kaya Seyahat, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hasmer Ankara aracılığıyla 10 adet Mercedes-Benz Sprinter 19+1 Okul Servisi ve bir adet Mercedes-Benz S 350 4MATIC otomobili filosuna ekledi. 03 Ağustos 2015 Pazartesi günü Hasmer Ankara tesislerinde gerçekleşen tören ile araçlarını teslim alan Kaya Seyahat, filosundaki toplam araç sayısını 7.153 adede yükseltirken, Mercedes-Benz marka hafif ticari araç sayısını ise 125 adede çıkarttı. Bu teslimat ile Mercedes-Benz Türk, sektörde ilk ve tek Euro 6 motora sahip hafif ticari araç teslimatını gerçekleştirmiş oldu. 

    Teslimat törenine Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Kaya Seyahat’in ortaklarından Mehmet Kaya, Mercedes-Benz Türk  2. El hafif ticari araç faaliyetlerini yürüten Used1 Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Danışmanı Onurcan Tosun, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Danışmanı Gökçe Kurtoğlu ve Hasmer Otomotiv Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Rayhan Haykır ve Hafif Ticari Araçlar Showroom Müdürü Can Topçu katıldı. 

mercedes-benz-teslimat.jpg

     Kaya Seyahat, Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Hasmer Otomotiv'e teşekkür ederken Used1 ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in verdikleri desteğin çok önemli olduğunun altını çizdi. Şirket, takas ve finansman fırsatlarının bunun gibi büyük yatırım projelerinin vazgeçilmez parçaları olduğunu vurguladı.

    Dinamik ve gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veren Mercedes-Benz Türk, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.