KentKart’a Londra’dan ödül

KentKart’a Londra’dan ödül

Kentkart, Londra 2014Transport Ticketing Fuarı’nda MasterCard’ın En İyi Genel Servis Uygulaması ödülünü kazandı.

Kentkart, Londra 2014Transport Ticketing Fuarı’nda MasterCard’ın En İyi Genel Servis Uygulaması ödülünü kazandı. Ödül töreni 27 Ocak 2014’te Londra’da düzenlenen Transport Ticketing Fuarı’nda gerçekleşti. Kentkart, 2000 yılındaParis’te Akıllı Kart Fuarı CARTES’da kazandığı Sesames “En İyi Toplu Taşıma Uygulaması” ödülünün ardından kazandığı bu yeni ödülle uluslararası alanda bir başarıya daha imzasını attı. 

Dünyanın her yerinde ulaşım ve ödeme kolaylığı

Bu ödüle layık görülen proje, Kentkart’ın Provus ve MasterCard işbirliğinde oluşturduğu çok amaçlı EMV temassız akıllı kart projesi oldu. Mastercard’ın Mchip Advance akıllı kartı kullanıcılarına dünyanın her yerinde rahatça ulaşım ve ödeme hizmetleri kolaylığı sağlıyor. Bunun yanında POS cihazları ya da ATM’leri kullanarak karta yada çipe kolayca yükleme yapabilme imkanı sunan kart ulaşım ve alışveriş bakiyelerini ayrı ayrı depolayarak kartın kontrolünde kolaylık sağlıyor.

KentPay avantajları

KentPay’ın kullanıcılarına sunduğu kolaylıkların başında tek kart ile yolculuk ve alışveriş imkanı geliyor. Bunun dışında Toplu taşıma operatörlerinin kapalı para yönetim sisteminin sorunlarına yalıtılmış çip bakiyesi ile çözüm, farklı toplu taşıma operatörleri arasında geçiş, farklı uygulama sağlayıcılarına aralarında anlaşma yapmaksızın kartın geçici özellikli alanlarını kullandırma, genç kullanıcılar için kredi kartı sahibi olmadan internet üzerinden alışveriş yapma, kişiselleştirilmemiş (isimsiz) EMV ön ödeme sistemi, yalnızca ön ödemeli miktarı riske attığı için internet üzerinde kullanım güvenliği de KentPay’ın sunduğu avantajlar arasında sıralanabilir.

Kentkart 1998’den bu yana temassız akıllı kartlar yoluyla geniş kapsamlı teknolojiler sunan bir BT şirketidir. Kurum, Elektronik Ücret Toplama, Otomatik Araç Yönetimi, Yolcu Bilgilendirme ve Araç İçi Kamera ve küçük ödeme sistemlerinde uzmanlaşmıştır. Bugün, Kentkart akılcı çözümleriyle 10 ülke ve 30 şehirde faaliyettedir. 
 


 


 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.