Keskinoğlu, Filo yönetiminde  Profleet’i Seçti

Keskinoğlu, Filo yönetiminde Profleet’i Seçti

Keskinoğlu’nun 650 araçtan oluşan filosu, Brisa’nın Türkiye genelinde hizmet veren filo yol yardım hizmeti Filofix’ten de yararlanıyor

Brisa’nın iş ortağı EMF Büyükkarcı aracılığıyla 2012 yılından bu yana hizmet sunduğu Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun binek, hafif ticari, kamyon, çekici, treyler, iş makinası, ve traktörden oluşan 650 araçlık filosu bulunmaktadır.

Brisa’nın filo müşterilerine özel ürün ve hizmetleri tek çatı altında sunduğu ‘Profleet filo yönetim çözümleri’ paketi kapsamında gerçekleşen anlaşma, Brisa’nın Filofix yol yardımı, Aspects+analiz ve raporlama programı, Bandag kaplama hizmetleri gibi birçok yenilikçi hizmeti de içeriyor.

Profleet projesi kapsamında, Keskinoğlu filosunun bulunduğu20 bölgede yılda iki kezsaha çalışmalarıyla analiz edilmektedir. Ağır ticari grupta yük ölçüm çalışmaları ile filo için en uygunlastik basınç uygulamalarıbelirlenerek hem firmaya, hem de çevreye katkı sağlandı. Filo Operasyon Merkezi’ne kompresör, dijital hava saati gibi gerekli ekipmanlar ve basınç uygulama tablosunun yer aldığı bir basınç uygulama merkezi kuruldu. Ayrıca lastik operasyonlarının yürütüldüğü hizmet noktasında iş güvenliği açısından bir adet şişirme kafesi kuruldu.

İşbirliği kapsamında Keskinoğlu personeline temel lastik eğitimi, lastik takip programı kurulumu ve yönetimi, uygulamalı kaplama prosesi eğitimleri de verildi.

Yapılan saha çalışmaları sonucunda lastik yönetimi ve özellikle kaplama kullanımı ile birlikte yıllık 300.000 TL tasarruf sağlanarak kazalarda %40 oranında düşüş ve 1.000.000 TL kasko avantajı sağlanmıştır.

Profleet: “Filo operasyonlarında maksimum tasarruf”

Brisa tarafından filo müşterilerine özel geliştirilen Profleet kapsamında, filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik bir ürün ve hizmetler bütünü sunuluyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerlerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

 

 

Brisa; yük taşımadan dayanıklılık ve performansa, yakıt tasarrufundan kaplama ve yol yardımına kadar birçok farklı alanda sunduğu çözümlerle, analiz ve yönlendirmeleriyle filoların operasyonlarını sorunsuz ve daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.

Filofix: “Türkiye’de filolara özel 7/24 yol yardımı”

Brisa, Profleet hizmet paketinde sunduğu bir diğer hizmet olan Filofix aracılığıyla, Türkiye’nin her noktasında filolara özel 7/24 yol yardım hizmeti verirken; lastik takibi ve ölçüm sonuçlarını ise “Aspects+” programı ile filolara raporluyor. Bu sayede filoların lastikten kaynaklanan olası kayıpları tespit edilip, doğru lastik yönetimi ile kazanca dönüştürülüyor. Brisa, alanlarında uzman saha mühendisleri ve Profleet danışmanları aracılığıyla, filolara ve araç sürücülerine çeşitli eğitimler de veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.