Keskinoğlu şirket araçları için Avis'i seçti

Keskinoğlu şirket araçları için Avis'i seçti

Avis, Türkiye’nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk şirketi Keskinoğlu’na, uzun dönemli filo kiralama hizmeti vermeye başladı.

Tavukçuluk sektöründe 52. yılına giren Keskinoğlu, müşterilerine daha hızlı ve dinamik bir  hizmet sunmak için 30.000 adetlik araç parkıyla hizmet veren Türkiye’nin lider ve öncü araç kiralama şirketi Avis’ten uzun dönemli kiraladığı araçları teslim aldı. Teslimat töreni İzmir’de Avis Filo , Birmot yöneticileri  ile Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu ve Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Keskinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu, şirketin binek araç ihtiyacı için başlayan bu işbirliğinin ilerleyen dönemlerde daha da büyüyebileceğine dikkat çekti. Avis’ten kiralanan binek araç sayısının kısa vadede 50’ye ulaşmasının planlandığını belirten İsmail Keskinoğlu, operasyonel kiralamanın şirketlere hem kolaylık hem de sabit gider avantajı sunduğunun da altını çizdi. 

 

 

avis-keskinoglu-arac-teslimati-manset.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.