Kılıçlar Otomotiv'den Stralis Teslimatı

Kılıçlar Otomotiv'den Stralis Teslimatı

Iveco’nun başarılı yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv’den ATAK Gümrükleme Nakliyat firmasına 4 adet daha Stralis HI-WAY 4x2 500bg. çekici teslim edildi.

Avrupa ülkelerine ve Türk Cumhuriyetlerine hizmet veren Mersin’in önde gelen lojistik firmalarından olan  ATAK Gümrükleme Nakliyat firmasına 4 adet daha Iveco HI-WAY çekici teslimatı sonrası firmada toplam çekici sayısı 24 adete ulaştı.

Kılıçlar Otomotivin Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine katılan ATAK Gümrükleme Nakliyat Firması sahibi Hamit Ekerer yaptığı konuşmada şunları söyledi;“üstün donanım ve özelliklere sahip olan Iveco HI-WAY çekicilerin düşük yakıt tüketimi,işletme ve bakım maliyetlerinin hesaplı olması,3 Yıl 450 bin km. garanti şartını veren tek marka olması Iveco  markası ile yeniden yola devam etme kararımızda önemli rol oynadı.Kılıçlar Otomotiv’in satış sonrası hizmetlerinin hızlı ve kaliteli olması da diğer bir tercih nedenimizdir.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine ATAK Gümrükleme Nakliyat Firmasının sahibi Hamit Ekerer ile Kılıçlar Otomotiv genel müdür yardımcısı Kenan Kılıç ve ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın katıldılar.

 

Teslimat töreninin ardından Hamit Ekerer’e teslimat gününün hatırası olarak bir plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.