Kimberly-Clark’ın ürünlerini TLS Lojistik taşıyacak

Kimberly-Clark’ın ürünlerini TLS Lojistik taşıyacak

İş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik; güçlü bir marka olan Kimberly-Clark’ı portföyüne kattı.

Kimberly-Clark, bundan böyle TLS Lojistik güvencesiyle dağıtıma sunulacak. TLS Lojistik’in yeni açtığı Capella tesislerinde Kimberley-Clark’ın gümrüklü depo operasyonlarına ek olarak; bitmiş ürün, hammadde ve katma değerli hizmet operasyonlarının tamamı yürütülecek. Bu sayede tüm tedarik zinciri ihtiyaçları bir profesyonel servis sağlayıcı tarafından, tek noktada ve en üst seviyede karşılanmış olacak. “Kimberly-Clark İşbirliği bizim için önemli”
TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu; “Kimberly-Clark bünyesinde yer alan her biri kendi alanında lider markaların bizimle yola devam edecek olması TLS Lojistik ailesi için çok önemli. Kimberley Clark, kurumsal kültürü ile sektöründe çok önemli bir yere sahip. Biz de TLS olarak kalite standartları çok yüksek entegre lojistik çözümleri sunuyoruz. Yazılım geliştirme ekibimiz, standart depo yönetim sistemimizin uyarlanmasına ek olarak, operasyonel verimliliği ve şeffaflığı en üst seviyeye taşımak ve sürekli gelişimi desteklemek için çalışıyor. Bu sayede operasyonu sistem üzerinden en verimli şekilde yürütebiliyoruz ve ‘gerçek zamanlı’ ölçülebilen ‘anahtar performans göstergeleri’ ile sonuçları anlık izleyip, gerektiğinde müdahale edebiliyoruz” diye konuştu. Kimberly-Clark markalı ürünler arasında ürünleri arasında Huggies Çocuk Bezi, Huggies Little Swimmers, Kotex Secret, Huggies Islak Havlu, Huggies DryNites ve Depend gibi ürünler yer alıyor. www.tasimacilar.com 17.05.2012/17:01