Kıraç Turizm hedefini 20 adet Temsa Prestij ile büyütüyor

Kıraç Turizm hedefini 20 adet Temsa Prestij ile büyütüyor

Antalya’nın turizm taşımacılığı alanında önde gelen şirketleri arasında yerini alan Kıraç Turizm, filosuna 20 Prestij Super Deluxe Euro 5 araç daha ekleyerek filosundaki Temsa sayısını 200’e yükseltti.

2012 yılında 2 milyon 250 bin kişi taşıma hedefi belirleyen Kıraç Turizm, filosuna 20 Prestij Super Deluxe Euro 5 araç daha ekleyerek 2012 yılında büyüyen hedeflerine ulaşmak için yeni yatırımlar gerçekleştiriyor. Filosundaki araçların yüzde 90’ı Temsa markalı ürünlerden oluşan Kıraç Turizm’in yeni yatırımlarında da tercihi yine Temsa oldu. Araçları Temsa Bayii Ant Oto Genel Müdürü Hasan Göksoy ve Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay Kıraç Turizm sahibi Mehmet Kıraç ve Operasyon Sorumlusu Yusuf Hacıoğulları’na teslim etti.


“Hedeflerimize Temsa ile ulaşacağız”
Yeni yatırımla birlikte filolarındaki Temsa marka ürünün 200’e ulaştığı bilgisini veren Hacıoğulları, “Filomuzda son yatırımla 200’ü öz mal 560 araç bulunuyor. Firma olarak bu yıl kendimize 1 milyon daha fazla kişi taşıma hedefi belirledik. Bu hedefi gerçekleştirmek içinde yeni araç yatırımları yapıyoruz. 2 milyon 250 bin hedefine Temsa’nın konfor düzeyi yüksek, işletim maliyetlerinde bize avantaj sağlayan araçlarıyla birlikte ulaşacağımıza inancımız tam. 1991 yılında çıktığımız bu sektör yolculuğunda Temsa ile uzun yıllara dayanan işbirliğimizin her zaman büyük katkısını gördük, bundan sonra da işbirliğimiz yeni araç yatırımları ile devam edecek” diye konuştu.


“Kıraç Turizm’in hedeflerine katkı sağlamak önemli”
Ant Oto Genel Müdürü Hasan Göksoy, “Turizm taşımacılığının lider şirketleri arasında yer alan Kıraç Turizm ile uzun yıllara dayanan bu işbirliğinden iki tarafta büyük memnuniyet duyuyor. Filosunun yüzde 90’ı Temsa markalı ürünlerden olan Kıraç Turizm’in büyüyen hedeflerine katkı sağlamak bizim için de çok önemli. Büyüyen hedefler yeni başarıları, yeni başarılar da yatırımları beraberinde getiriyor” dedi. Turizm sektörünün gözbebeği Antalya’da taşımacıların her zaman yanında olduklarını belirten Hasan Göksoy, “Beklentilere uygun, maliyet avantajı sağlayan araçlarımızla ve kaliteli satış sonrası hizmet yapımızla taşımacı dostlarımızın yanında olmaya ve onlara kesintisiz destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. www.tasimacilar.com 26.07.2012/11:20