Kıraç Turizm,15 Safir’i Filosuna Kattı

Kıraç Turizm,15 Safir’i Filosuna Kattı

Kıraç Turizm, filosunu Temsa yatırımlarıyla büyütmeye devam ediyor. Son yatırımla toplam araç sayısı 176’ya çıkan Kıraç Turizm’in filosundaki Temsa marka araç sayısı ise 148’e ulaştı.

Teslimat törenine Kıraç Turizm Ticari Operasyon Sorumluları Mehmet Ünal, Yusuf Hacıoğulları, Temsa Bölge Satış Yönetici Volkan Tolunay, Anoto Satış Temsilcisi Ahmet Gürsoy katıldı. Kıraç Turizm’in 176 araca ulaşan filosunun 73 adedi Safir, 52 adedi Powerbus, 23 adedi ise Prestij Süper Deluxe araçlardan oluşuyor. Toplamda Temsa markalı araç sayısı 148 adet oldu.

Turizm taşımacılığı alanının önemli isimlerinden Kıraç Turizm, Temsa yatırımlarıyla filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 50 adetlik Prestij Süper Deluxe siparişi veren firma, düzenlenen törenle siparişinin ilk partisi olan 15 adedi teslim aldı.

20 Prestij yolda

Filolarındaki araç yaş ortalamasını yeni yatırımlarla daha da aşağıya çektiklerini belirten Kıraç Turizm Ticari Operasyon Sorumlusu Mehmet Ünal, “Son yatırımla 15 adetlik Safir aracı filomuza kattık. 10 aracı Eylül ayında, 25 aracı ise 2014 Ocak ve Şubat ayı içinde teslim alacağız. Ayrıca 20 Prestij Süper Deluxe araçta Ağustos ayı içinde filomuza katılacak” dedi.

Uzun yıllara dayanan işbirliği

Mehmet Ünal, “sezonun geçen yıla göre yüzde 10 daha üzerinde geçtiğini belirterek, 2013 yılı sonuna yönelik belirlediğimiz 2.5 milyon kişiyi taşıma hedefimizi aşacağımızı düşünüyoruz. Bu yıl iş kapasitesi geçen yılın yüzde 10 daha üzerinde. Bu artış da bizi yeni yatırıma yöneltti. Önümüzdeki üç aylık süreçte geçtiğimiz dört ayın çok daha üzerinde olacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Temsa marka araç yatırımlarını çok uzun yıllara dayanan bir işbirliği sonucu oluştuğunu belirten Mehmet Ünal, “Temsa ile aramızdaki güvene dayalı iş ilişkisi, satış sonrası hizmetlerde bizlere verdikleri büyük destekler yeni yatırımlarda tercihimizi Temsa marka ürünlere yapmamıza neden oluyor” diye konuştu.

Filonun yüzde 84’ü Temsa marka

Kıraç Turizm ile uzun yıllara dayanan bir işbirliği süreci yaşadıklarını ifade eden Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, “1991 yılından beri taşımacılık alanında faaliyet gösteren Kıraç Turizm ile işbirliğimiz çok uzun bir sürece dayanıyor. Bu işbirliğinin en önemli göstergesi de firmanın filosundaki araçların yüzde 84’lük bir bölümünün Temsa markalı araçlardan oluşması. Bizi en çok mutlu eden unsurlardan birisi de; Kıraç Turizm’in filosunda yer alan 27+1 ve üstü koltuklu araçların yüzde 100’ünün Temsa marka ürünlerden oluşması. Bu müşterimizin araçlarımızdan aldığı verimliliğin ve duyduğu memnuniyetin de aynı zamanda bir göstergesi” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.