Kış için Dorse Lastiği

Kış için Dorse Lastiği

Pirelli’nin Türkiye yollarına özel olarak geliştirip, İzmit’te ürettiği ST01 M+S dorse lastikleri, 01 Aralık 2014’te yürürlüğe girecek yeni M+S yönetmeliğine uyum sağlarken, kullanım ömrü, düşük yakıt tüketimine katkısı, kaplanabilirliği ve çevre dostu öz

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın kış lastiği kullanımı zorunluluğu ile ilgili yayınladığı genelge 1 Aralık itibarıyla yürürlüğe giriyor.

Genelgede yer alan “Yarı römork ve römorkların frenleme tertibatı bulunan dingilleri üzerindeki tüm lastiklerinin kış lastiği olması zorunluluğu aranır” ibaresi, 1 Aralık tarihinden sonra M+S ibareli lastik kullanımını dorselerde de zorunlu kılıyor.

Pirelli’nin geçtiğimiz yıl Türkiye yollarına özel olarak geliştirip İzmit fabrikasında ürettiği ST01 M+S lastikleri, hem yönetmeliğe uygunluğu, hem de konfor ve güvenlik özellikleriyle ağır vasıta kullanıcılarına hitap ediyor. Pirelli’nin sektörde referans haline gelen 01 serisi lastiklerini baz alarak geliştirilen ST:01 M+S, yenilikçi profili, yapısal özellikleri  ve düşük dönme direnci sağlayan yapısı sayesinde enerji, konfor ve yakıt ekonomisi sağlıyor.

Bünyesinde çevreye zararlı aromatik yağlar bulundurmayan ve diğer 01 serisi lastiklerde olduğu gibi çevreci ve ekonomik özellikleriyle rakiplerinden ayrışan ST:01 M+S, ses seviyesi  olarak da Avrupa Normları limitlerine uygunluk gösteriyor (73 decibel).

Bileşenleri ve yapısı, kullanım ömrü boyunca minimum aşınma ve kış koşullarında mükemmel güvenlik ve performans için tasarlanan yeni ST:01 M+S, +7 derecenin altında ve üstündeki tüm hava koşullarında bölgesel ve uzun yol (otoyol) kullanımı için ideal çözüm sunuyor.

ST01 Base ve Neverending’de olduğu gibi kilometre performansı ve kaplanabilirlik özelliklerini yapısında bulunduran ST01 M+S, işletme ve taşıma maliyetleri de göz önüne alınarak  tüm kullanım ömrü boyunca, düşük dönme direnci sayesinde yakıt tasarrufu sağlayacak şekilde tasarlandı.kanal yapısı sayesinde daha az taş tutma, 3 kanallı ve bloklu taban deseni sayesinde de kış koşullarında ve ıslak zeminde yüksek yol tutuş sağlayan ST01 M+S, güçlendirilmiş omuz yapısıyla yanal darbe ve sürtünmelere karşı daha fazla direnç gösteriyor. ST01 M+S’in optimize edilmiş taban deseni, her mevsimde düzenli aşınma ve yüksek performans sunuyor. 

 

pirelli_kamyon_02.jpg

 

 

pirelli_st01_ms_logo.jpg

 

 

pirelli_st01_ms_03.jpg

 

 

pirelli_st01_ms_01.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.