Kış Lastiğinde Maksimum Güvenlik İçin Goodyear, Ultragrip Coach’u Öneriyor

Kış Lastiğinde Maksimum Güvenlik İçin Goodyear, Ultragrip Coach’u Öneriyor

Goodyear’ın, otobüsler için özel olarak geliştirdiği kış lastiği UltraGrip Coach, üstün güvenlik ve konfor özellikleriyle sürücülerin kış lastiği tercihi oluyor.

Goodyear, Avrupa’da ve Türkiye’de otobüslere özel geliştirip satışa sunduğu, Goodyear Ultra Grip Coach ile Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller İle Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik’e uymak mümkün. Türkiye gibi sert kış koşullarına sahip coğrafyada önlem almadan yola çıkan sürücüler, üstün tutunma sağlayan özel bir çeker aks lastiği UltraGrip Coach ile güvenle yolculuk yapacak. UltraGrip Coach, buzlu yolların olduğu ve ani kar yağışlarının ciddi gecikmelere sebep olduğu hatlarda ulaşım sağlayan otobüslerin olası kazalarını önlemesinin yanı sıra, araçların yolları kapatmasına ve gecikmesine de engel olacak.

Goodyear Ultra Grip Coach, etkileyici lastik etiket derecelerine sahip

Goodyear UltraGrip Coach geniş diş tasarımı ve taban genişliği kış koşullarında yalnızca daha yüksek kilometre performansıyla üstün çekiş ve yol tutuş sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda düşük gürültü seviyesi ile konforlu ve sessiz bir yolculuk yapma imkanı sunuyor. Yarı açık omuz yapısı ve yüksek kanat yoğunluğu sayesinde karlı ve buzlu yollarda üstün tutuş performansı sağlarken, yeni nesil petek kanatlar ile yüksek taşıma performansı ve düzenli aşınma özelliğiyle uzun süreli kullanım olanağı sunuyor. Bilgisayarda tasarlanan kanal şekli ile blokların ayrıştırılması, yüksek oranda çekiş sağlarken gürültü ve taş girme oranını da düşürüyor.

Goodyear Ultra Grip Coach’un özelliklleri

Lastikte kullanılan yeni desen ve TravelMax teknolojisi, modern otobüslerin tasarımlarına ve karmaşık bağımsız süspansiyon sistemlerine uyumlu olarak piyasaya sunuluyor. Bu teknolojiler Sileflex diş birleşimine, asimetrik tasarıma ve en yeni karkas tasarımlarına sahip. Bu lastiğin sunduğu başka bir avantaj da, 295/80R22.5 ebadında artırılmış yük taşıma kapasitesi sunması; bu da, 3750 kilograma karşılık gelecek şekilde yük endeksinin 154 olmasını sağlıyor. UltraGrip Coach lastikleri, 295/80R22.5 ve 315/80R22.5 ebatlarıyla Türkiye pazarında tüketicilere sunuluyor. UltraGrip Coach otobüs lastikleri ayrıca, ıslak yolda tutuş sınıfında C derecesi ile 72 ve 73 dBA tek dalga gürültü düzeylerinde etiket değerine sahip.

Ultra Grip Coach yönetmeliğe uygun

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “UltraGrip Coach lastiklerimiz, geçen seneden bu yana pazarda yer alıyor ve olumlu geri bildirim alıyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan yönetmelik dahilinde, ticari araçların 1 Aralık 2013 tarihinden itibaren kış lastiğine geçme zorunluluğu bulunuyor. UltraGrip Performance lastiğimizin performans kriterleri, kış koşullarında seyahat eden otobüs kullanıcılarının ihtiyaçlarını, beklentilerin üzerinde karşılayarak, kazaların yaşanmasına ya da yolların kapanmasına engel oluyor. Bu bağlamda kış lastiğinin öneminin altını bir defa daha çizmek istiyoruz.” dedi.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.