Kocabıyık Turizm'e 18 Prestij

Kocabıyık Turizm'e 18 Prestij

Antalya ve Kadriye bölgesinde servis taşımacılığı hizmeti veren Kocabıyık Turizm 18 Prestij yatırımı gerçekleştirdi.

Araçların satışını Temsa’nın Antalya bayisi Antoto gerçekleştirdi. Teslimat törenine firma sahipleri İsmail ve Mustafa Kocabıyık, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticileri Volkan Tolunay ve İrfan Özsevim ile Antoto Otomotiv den Utku Taşkın katıldı.

Filolarında 35 adet Prestij bulunduğunu belirten firma sahipleri İsmail ve Mustafa Kocabıyık, “ Maliyet kalemimizin en büyüğünü akaryakıt oluşturuyor. Sizin bu maliyetinizi aşağıya çeken ürünler öncelikli tercihiniz haline geliyor. Filomuzda bulunan 35 Prestij’in avantajlarını gördük. Biz de yeni yatırım tercihimizi tabiî ki Prestij Super Deluxe araçtan yana kullandık. Bu yatırımdan mutluyuz. Temsa yönetiminin de bize gösterdiği ilgi ve destek için de teşekkür ediyoruz” dediler.

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı açıklamada, “ Prestij aracımız 2014’ün lider ürünü oldu. Bu yılda bu ünvanı taşımaya devam edeceğine inanıyoruz. Peşpeşe gerçekleştirdiğimiz teslimatlar da bunun bir göstergesi. Kocabıyık Turizm’e Prestij ürünü tercihleri için teşekkür eder, araçların onları bol kazanç sağlamasını, hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

kocabiyik-prestij-teslimat.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum