Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden ulaşımda dönüşüm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden ulaşımda dönüşüm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda başlattığı dönüşüm, vatandaşlar tarafından beğeni toplarken; Özel Halk Otobüsçüler’ de bu dönüşüme destek verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesine kattığı 28 yeni nesil otobüsler, çevreci ve modern özelliklere sahip. Engelli vatandaşların da rahatça kullanabildikleri otobüslerde, engelli rampaları bulunuyor. Yeni araçlarla Kocaeli’deki ulaşım kalitesi artarken, eski ve ömrünü tamamlamış otobüsler de yollardan çekiliyor.

9 Hatta çalışıyor.

Yeni otobüsler Kocaeli’ de 9 hatta çalışmakta. Vatandaşların, konfor, güvenlik ve donanımını beğendiği otobüsler 9 hatta çalışıyor.

Yeni otobüslerin hatları şöyle: Plajyolu-Yuvam Akarca, Yenikent- Yuvam Akarca, İzmit- Kandıra, Şirintepe-Kandıra F Tipi Cezaevi, Karamürsel -Umutepe, Şekerpınar- Farabi Devlet Hastanesi, Darıca-Gebze OSB, Darıca Mutlukent GOSB ve Hereke- Darıca arasında yolcu taşıyor.

Ulaşımda değişim ve dönüşüm

2023 Ulaşım Master Planı çerçevesinde, toplu taşımada büyük bir dönüşüm ve değişimi başlatan Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında 35 adet 12 metrelik ve 10 adet 18 metrelik CNG (sıkıştırılmış doğalgaz ) yakıt sistemli, klimalı ve tam alçak tabanlı otobüsler ile hem çevreci hem de modern ulaşım çağını başlatmıştı. 2013 yılında ise 10 adet 18 metrelik otobüs hizmete alınmıştı. Son olarak 28 adet otobüsü (20 adet 12 metre, 8 Adet 18 metre körüklü) daha filosuna katan Büyükşehir Belediyesi, çevreci, engelli binişine uygun araçlar ile modern ve kaliteli ulaşım hizmeti sunmaya başladı.

Yeni nesil Özel Halk Otobüsleri."

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı bu dönüşüme destek veren Özel Halk Otobüsçüler hızlı bir şekilde bu dönüşüme ayak uydurmaya başladı.

yeni-nesil-otobus-kocaeli-hizmete-girdi-.jpgyeni-nesil-otobus-kocaeli-hizmete-girdi-devami-gelecek.jpgyeni-nesil-otobus-kocaeli-hizmete-girdi-vatandas-memnun.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.