Kocaeli’nde Özel Halk Otobüslerinde Dönüşüm Başladı

Kocaeli’nde Özel Halk Otobüslerinde Dönüşüm Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi doğalgazla çalışan 40 çevreci otobüsü Kocaeli’nin hizmetine sunuyor. Düzenlenecek törenle S.S. 5 No.lu Şehiriçi Kooperatifi’nde 40 adet 12 metrelik otobüsün ilk partisi teslim edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerini Kocaeli halkının daha konforlu seyahat edebilir hale dönüştürmek için 40 adet doğalgazlı otobüsü yollara çıkarıyor. Çevre dostu otobüslerin 20 adetlik ilk kısmı Doğu Kışla Parkı’nda yapılacak törenle Kocaeli’nde toplu taşıma hizmeti vermeye başlayacak. Törende ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz de bir gösteri sunacak.

İlk parti düzenlenecek törenle teslim edilecek

Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğin rahat işleyebilmesi için hayata geçirdiği çalışmalarına bir yenisini ekledi. Özel halk otobüslerinde dönüşüme başlayan Büyükşehir, bu kapsamda 40 adet yeni doğalgazlı otobüsü ulaşım hizmetine sunuyor. Derince ve İzmit kent merkezinde toplu taşıma hizmeti veren S.S. 5 No.lu Şehiriçi Kooperatifi’nde 40 adet 12 metrelik otobüsün ilk partisi düzenlenecek bir törenle teslim edilecek. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.