Kocaeli’ne 20 doğalgazlı otobüs

Kocaeli’ne 20 doğalgazlı otobüs

Kocaeli belediyesi Mercedes Benz Türk'ten aldığı 20 adet doğalgazlı otobüsü filosuna ekledi. Derince İzmit arası çalışacak olan 12 metrelik otobüsler küçük otobüslerin yerini de almış oldu.

Kocaeli Doğu Kışla Parkı’nda düzenlenecek olan törene Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Sibel Gönül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Belediye Başkanları, Kooperatif Başkanları ve vatandaşlar katıldı.


Kocaeli toplu taşımasında kalite standartları arttıyor

Ulaşımın gelişen teknolojiye göre yeniden şekillendiğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin hızla büyüdüğünü belirterek ulaşımda da kaliteyi arttırdıklarını söyledi.

Kalitenin artmasının hem belediye hem de kooperatifler açısından önemli olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, esnafın hizmetlerine de dikkat çekerek “Kalitemizin artması hem belediyemiz hem de kooperatifler açısından önemli. Taşıyıcı esnafını yok sayamayız. Her şey devlet eliyle yapılmaz. Her şeyin devlet eliyle yapıldığı yerde hizmetler geri kalıyor” dedi ve Gebze-Sakarya arasında banliyö seferlerinin bağlayacağını da sözlerine ekledi.


Küçük taşımacılıktan,büyük taşımacılığa

Toplu taşıma araçlarının modernliğine dikkat çeken Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ise araçların geniş ve ferah olduğunu söyleyerek “Önceden minibüslerle veya yarım otobüslerle yapmaya çalıştığımız taşımayı şimdi toplu hale getiriyoruz. Geniş, konforlu klimalı, engellilere uygun bu araçlar halka hizmet verecek” dedi. 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.