Kocaeli'nin Keskin virajları düzeltiliyor

Kocaeli'nin Keskin virajları düzeltiliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanına giren ilçe bağlantı yolları ve köy yollarındaki keskin virajları düzeltiyor. Teknik sebeplerden dolayı düzeltilemeyen bazı yerlere ise beton bariyer koyuluyor.

Kent geneline beton bariyer
Sürücülerin yollarda en çok korktukları keskin virajlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenli hale getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi bir taraftan kent genelindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da tehlike oluşturan yollarda gerekli önlemleri alarak vatandaşların can güvenliğini sağlıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, araçların keskin virajlarda hayati tehlike yaşamasını önlemek için beton bariyer yerleştiriyor.


Sepetçi–Akçaova yolu genişledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların ulaşımda yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için aralıksız çalışıyor. Bu kapsamda özellikle sürücülere zor anlar yaşatan Sepetçi Köyü ile Turan Güneş Caddesi arasındaki yolda keskin virajlar düzeltilerek olası kazaların önüne geçilmeye çalışıldı. Ayrıca 4 bin 500 metre uzunluğundaki yolda genişletme ve dolgu çalışmaları da yapıldı.


Yollar güvenli hale geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha önce de Sepetçi ile Kaynarca arasında asfalt çalışmaları gerçekleştirmiş, 9 metre genişletilen yolu 10 santimetre kalınlığında sıcak asfalt ile kaplamıştı. Sepetçi Köyü Muhtarı Mehmet Çetin Büyükşehir’in iki köy arasındaki yola konfor getirerek, daha güvenli hale geldiğini söyledi. Çetin, Büyükşehir’in çalışmalarından dolayı teşekkür etti. www.tasimacilar.com 25.12.2012 Saat:11:06