Koçaslan Nakliyat DAF’ın Performansından Memnun

Koçaslan Nakliyat DAF’ın Performansından Memnun

Uluslararası Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Koçaslan Nakliyat, 5 adet DAF XF 105.460 teslim alarak filosundaki DAF çekici sayısını 27’ye yükseltti.

2006 yılından bu yana müşteri memnuniyetine verdiği önemle zamanında teslimat gerçekleştiren Koçaslanr Nakliyat Almanya, Belçika, Hollanda ve Danimarka’ya ağırlıklı olarak askılı yük taşımacılığı yapıyor. Koçaslan Nakliyat, TIRSAN’dan 5 adet DAF XF 105.460 teslimatı gerçekleştirdi. DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleşen teslimat töreni, firma sahibi Yakup Koçaslanve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımı ile gerçekleşti. Teslimat töreninde konuşan Koçaslanlar Nakliyat firma sahibi Yakup Koçaslan “Kullandığımız DAF çekicilerinden duyduğumuz memnuniyet sebebiyle yeniden DAF’ı tercih ettik. Planladığımız büyüme hedefine ulaşırken DAF çekicilerine yaptığımız yatırımın katkısı büyük olacak” şeklinde açıklama yaptı. Teslimat sonrası DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek tarafından Koçaslanlar Nakliyat firma sahibi Yakup Koçaslan’a plaket takdim edildi.

Konfor ve Performans DAF XF’te Bir Arada


İşletmecisine; düşük işletme maliyeti ve kilometre başına en yüksek geliri sağlayan, ayrıca sürücüsüne; en yüksek konfor özelliklerini sunan DAF XF105 araçları, sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile de rakipsizdir. Konfor ve performansın birlikte sunulduğu DAF XF105 serisi, kullanım süresince kazandırdığı gibi, yüksek ikinci el değeri sayesinde satıldığı zaman da yatırımcısına kazandırır.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.